Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.

Konkurrencebetingelser hos BabySam - Påskejagt


GENERELLE KONKURRENCEBETINGELSER

I forbindelse med påsken, har BabySam lavet en påskejagt hvor personer der deltager, kan vinde gavekort til BabySam på hhv. 200 DKK (10 gavekort udloddes), 500 DKK (5 gavekort udloddes) og 3.000 DKK (1 gavekort udloddes).


Påskejagten foregår lørdag d. 30. marts i alle BabySam butikker og det er kun muligt at deltage denne dag. Man skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark for at deltage. Konkurrencen afholdes af BabySam A/S.  


Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook eller Instagram. Henvendelse vedrørende konkurrencen sendes til marketing@babysam.dk.


DELTAGELSE I KONKURRENCEN

Deltagelse i konkurrencen foregår så snart du har scannet QR koden på påskeægget og registreret dig med fulde navn og e-mail. Man kan kun deltage én gang pr. æg.


TRÆKNING AF VINDERE

Vinderne trækkes senest fredag d. 5. april.


KONTAKT TIL VINDEREN

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er er oplyst ved deltagelse. Hvis vinderen ikke indenfor 14 dage har henvendt sig, forbeholder BabySam A/S sig retten til at trække en anden vinder.Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at BabySam A/S må sende dig en e-mail, hvis du vinder konkurrencen.


AFHENTNING

Gavekortet sendes pr. e-mail.


OMBYTNING/REKLAMATION

Præmien kan ikke byttes til andre varer eller kontanter.