Spar 20%
Kore PRO i-Size - Authentic Black
Maxi-Cosi

Kore PRO i-Size - Authentic Black

Maxi-Cosi
Kore Pro i-Size er designet til børn mellem 100 og 150 cm (ca. 3-12 år), en fase, hvor de lærer at gøre mange ting på egen hånd.
...Læs mere
OneSize
Kore PRO i-Size - Authentic Black
prisSpar 459.80Før 2,299.001,839.20 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

Kore Pro i-Size er designet til børn mellem 100 og 150 cm (ca. 3-12 år), en fase, hvor de lærer at gøre mange ting på egen hånd. For at hjælpe børnene på vej mod selvstændighed udviklede Maxi-Cosi autostolen Kore Pro i-Size. Autostolens åbne design gør det nemt at komme ind og ud, og med det innovative ClickAssist-lys er det let at spænde sikkerhedsselen – selv i mørke. Den er så nem at bruge, at ethvert barn kan gøre det hele selv. 

For at hjælpe dem på vej mod selvstændighed er den nye Maxi-Cosi Kore Pro i-Size-autostol udstyret med den unikke og innovative ClickAssist-lysfunktion. Denne funktion registrerer, at dit barn sætter sig i autostolen og oplyser fastspændingsområdet for at gøre det nemmere at spænde sikkerhedsselen i enhver situation. Inde i garagen, om natten, eller når dit barn læner sig ind over spændet. Med Kore Pro i-Size med ClickAssistlys er det nemmere end nogensinde at spænde sikkerhedsselen.

Som med alle Maxi-Cosi-autostole skiller den nye Kore Pro i-Size sig ud, hvad angår både komfort og sikkerhed. Den opfylder de højeste og seneste i-Size-sikkerhedsstandarder, der sikrer maksimal sikkerhed for dit barn. Skallen, der dækker dit barn fra skød til hoved, giver sidebeskyttelse til hele kroppen. Autostolen er også udstyret med sidebeskyttelsessystemet Side Protection System Plus (SPS Plus), som består af støddæmpere af glasfiber i sidevingerne kombineret med et energiabsorberende materiale. Dette komplette system yder altid overlegen sidebeskyttelse af dit barn. 

Kore Pro i-Size vokser med dit barn i både højden og bredden. Kore Pro i-Size er designet til børn på mellem 100 og 150 cm og passer altid perfekt til dit barn, også når det vokser. Når du justerer nakkestøtten, bevæger ryglænet sig automatisk op og bliver bredere. Dermed vokser autostolen både i bredden og i højden, hvilket giver dit barn mere plads og den bedste komfort. Bambusstoffet holder dit barn køligt på varme dage. Og eftersom udseendet også tæller, matcher sædets design de nyeste trends, og farverne passer perfekt til moderne bilinteriører.

Specifikationer:
-Fremadvendt placering i bilen med selen eller ISOFIX
-Det åbne design, ClickAssist-lyset og den unikke seleguide sikrer hurtig og nem fastspænding af dit barn
-Kore Pro i-Size har et aftageligt betræk, som du nemt kan rengøre
-For at give ekstra beskyttelse af dit barn og især hans/hendes hoved i tilfælde af en sidekollision yder Kore Pro i-Size optimal sikkerhed takket være sidebeskyttelsessystemet Side Protection System Plus (SPS plus)
-Med et tryk på knappen bag på nakkestøtten kan du tilpasse bredden og højden på Kore Pro i-Size til dit barns højde
-Førsteklasses design og materialer med detaljeret finish
-Letvægtsautostol, der nemt kan flyttes fra bil til bil  
-Designet til børn mellem 100 og 150 cm (ca. 3-12 år)
-Bambusstoffet holder dit barn køligt på varme dage.
 

  • Montering: Isofix eller Sele
  • Stolens retning: Fremadvendt
  • Varenummer: 305510
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk