Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Kun i BabySam

Håndplukkede varer, som du ikke finder andre steder i Danmark.


Odder - Dansk kvalitet i topklasse

Odder står for kvalitet og håndværk i særklasse. Det aarhusianske brand har mange års erfaring med produktion af barnevogne, der forener god kvalitet med høj sikkerhed for dit barn, så du trygt og sikkert kan lade dit barn sove til middag i en stilfuld og lækker Odder barnevogn eller trille en tur i en Odder klapvogn. Odder producerer klassiske og moderne modeller – alle designet til at give dit barn den bedste komfort og sikkerhed.


Dansk håndværk

Brandet Odder har fået sit navn efter den aarhusianske forstad, hvor det succesfulde brand blev skabt i et baglokale i 1925. Her fik en lokal isenkræmmer idéen til den første barnevogn, der hurtigt skabte opmærksomhed hos småbørnsfamilierne. Med visionen om at producere barnevogne, der forener kvalitet og design uden at gå på kompromis med sikkerheden, blev brandet hurtigt kendt for det klassiske og håndproducerede design, der giver Odder barnevogne og klapvogne et unikt design og en kvalitet, man sjældent finder hos andre barnevognsproducenter.


De populære Odder-modeller hos BabySam

I dag lever visionen stadig i den danske virksomhed, der fortsat leverer stilfulde og innovative barnevogne med fokus på kvalitet, komfort, design og sikkerhed. Igennem årene har Odder formået at skabe nye bestsellers, der fortsat placerer Odder som førsteprioritet hos mange nybagte forældre, der ofte vælger mellem Odder Classic eller Odder Zip. Med en Odder Classic får du den klassiske model med bygetæt lynlås og ryglæn, der kan indstilles i tre positioner. Modellen fås med X-dream letvægtsstel, der giver den bedste stabilitet og gør vognen let at styre. Odder Zip bevarer den samme høje kvalitet og komfort, men er tilføjet ekstra detaljer. Med en Zip får du en kaleche med ventilation og indbygget solskærm, der er nem at folde ud, når solen står skarp. Med Odder får du derfor en barnevogn eller klapvogn, der placerer sig blandt eliten.