Sebra

Legegulv, Dusty Pink

Sebra
Legegulvet består af 13 brikker fordelt på fire sarte rosa farver, i nuancer af dusty pink, der som puslespilsbrikker, kan sættes sammen på forskellige måder for at skabe forskellige farvekombinationer.
...Læs mere
Legegulv, Dusty Pink
pris529.00 DKK
VariantOneSize
9 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

Legegulvet består af 13 brikker fordelt på fire sarte rosa farver, i nuancer af dusty pink, der som puslespilsbrikker, kan sættes sammen på forskellige måder for at skabe forskellige farvekombinationer. Legegulvet er dekorativt og oplagt som underlag til et aktivitetsstativ / Baby Gym eller som en legestation i stuen, hvor babyen kan ligge og lege, øve og tumle. Legegulvet sikrer et polstret underlag, der giver barnet en blød og behagelig overflade at være på samt isolerer barnet mod et koldt trægulv eller beskytter det mod hårde klinker. Gulvunderlaget kan let tørres af - praktisk når baby savler eller gylper.
I hjem med klinker på gulvene, kan det bløde, men stadig faste underlag også være en fordel når barnet skal lære at kravle. Når barnet bliver større, kan skumgulvet bruges som kæmpepuslespil eller som et underlag i en hule, f.eks. under en sengehimmel som hænger ned fra loftet.

Produktet er dansk designet og fremstillet af opskummet ethylene vinyl-acetat (EVA). EVA betragtes som et sikkert alternativ til PVC. Produktet er fri for ftalat og formamid og sikkert for barnet at tumle rundt på.

Testet i henhold til EN71.

Bemærk: Legegulvet kan være glat når det tørres af og er vådt.
Når emballagen fjernes kan en kraftig lugt fremkomme - denne lugt er hverken skadelig eller giftig og forsvinder med tiden, bl.a. ved rengøring og udluftning.  

Materiale: Opskummet EVA, fri for formamid og phthalater

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk