Little T. First Slide Blu/Gren

Little T. First Slide Blu/Gren

Little Tikes
Kun i webshop
Rutschebane - Blå/Grøn Rutschebanen er perfekt til de små størrelser. Den er nem at klatre op på og inviterer til masser af aktiv leg i haven eller på børneværelset.
...Læs mere
Little T. First Slide Blu/Gren
pris449.95 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
Fri levering på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer

Rutschebane - Blå/Grøn

Rutschebanen er perfekt til de små størrelser. Den er nem at klatre op på og inviterer til masser af aktiv leg i haven eller på børneværelset.

Rutschebanen kan skilles ad i trappe og sliske for nem opbevaring

Rutschebanen må max bruges af ét barn ad gangen (op til 27 kg)

Skal samles

Skal stilles på jævn og blød overflade 

Fra 18 mdr.

 

Om Little Tikes

Little Tikes er et amerikansk brand, der blev til i 1969 af stifteren Tom Murdough. Virksomheden er en multinational legetøjsproducent, der leverer innovative produkter af høj kvalitet. Little Tikes er banebrydende inden for deres produkter, og de udstråler loyalitet gennem varig, sikker og fantasifuld leg for børn. De er kendte for deres legehuse, sports produkter, sandkasser, rutsjebaner, hoppeborge, samt spædbarn-, børne- og ungdomsmøbler. Little Tikes’ mål er at skabe og levere tankevækkende og fantasifulde produkter til børn, kunder og forbrugere over hele verden. For at nå det mål, er Little Tikes’ associerede handlinger styret af princippet om kundetilfredshed, teamwork, innovation, kontinuerlig forbedring og ikke mindst bæredygtighed.

 

Rutsjebanen fra Little Tikes passer dit barn fra 18 måneders-alderen. Det er en rutsjebane, der ikke fylder mere, end at den sagtens kan stå i haven derhjemme, eller på børneværelset for den sags skyld. Den er desuden nemt og ufarlig at klatre på, eftersom materialerne er lavet i en blød form for plast uden skarpe kanter, som dit barn kan komme til skade på. Med denne rutchebane fra Little Tikes kan dit barn få timevis til at gå med sjov og aktiv leg, og det er især en sjov fornøjelse, hvis søskende eller vennerne fra daginstitutionen får lov til at være med. Dog skal du være opmærksom på, at rutchebanen ikke kan tåle uanede mængder af belastning, og der bør derfor ikke være mere end ét barn ad gangen på rutchebanen.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk