LR 1L Løbecykel, Blå

LR 1L Løbecykel, Blå

PUKY
Kun i webshop
High-flyer: PUKY® LR 1L med luftdæk!  12,5 "dæk på PUKY® LR 1L sikrer optimal komfort og maksimal greb på alle overflader, mens du er meget stille.
...Læs mere
LR 1L Løbecykel, Blå
pris675.00 DKK
VariantOneSize
7 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

High-flyer: PUKY® LR 1L med luftdæk! 
12,5 "dæk på PUKY® LR 1L sikrer optimal komfort og maksimal greb på alle overflader, mens du er meget stille. PUKY® balance cykler med luftdæk er således det ideelle køretøj til ambitiøse piloter, der allerede rejser lidt hurtigere. Sikkerhedshåndtagene beskytter børnenes ømmehænder og beskytter håndtagets ender. Banansadelen er trukket op foran hvilket sikrer, at momentet tages til køretøjet uden at barnet glider fremad fra sadlen. Den dybe adgang giver mulighed for sikre opstigninger og nedstigninger. Takket være det store løbebord kan rytteren parkere sine fødder, når det går ned ad bakke, hvilket sikrer et gunstigt tyngdepunkt og sikker håndtering, selv ved højere hastigheder. Vi har med vilje ingen styringsvinkelgrænse på vores hjul. Så styret læser fladt på jorden, når det falder, og risikoen for skade falder betydeligt. 

Learner-cykler 
PUKY®-elevcykler er et ideelt supplement til den klassiske scooter, og dermed den perfekte forberedende fase til den første legecykel. De er præget af deres lave gennemgang og især børnevenlige ergonomi. De specielle lærercykelsalger er ergonomisk formede og understøtter perfekt barnets gangbevægelser. Styret og sadlen er højdejusterbare og giver mulighed for individuel tilpasning. Som følge heraf kan bevægelse og køretøjet nydes i årevis.

 

- Lav indstigning og trinbræt

- Styrpolstring

- Speciel løbecykelsadel

- Hjul og styr kuglelejret

- Sikkerhedshåndtag

- Luftdæk (50-203)

- Højdejusterbar sadel og styr

- Støtteben

- Slagfast pulverlakering
 

Velegnet til børn fra 2,5 år / 90 cm

Max. Total belastning 25 kg.

 

Størrelse: 

Længde: 87 cm

Sædehøjde fra underlag: 34-43 cm

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk