LR XL Løbecykel, Sort

LR XL Løbecykel, Sort

PUKY
Kun i webshop
Vores største hjul er PUKY LR XL. Igen og igen fortæller forældre os, at deres børn gerne skifter til en let og ukompliceret cykel for at være mobil i nabolaget.
...Læs mere
LR XL Løbecykel, Sort
pris999.00 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Vores største hjul er PUKY LR XL.
Igen og igen fortæller forældre os, at deres børn gerne skifter til en let og ukompliceret cykel for at være mobil i nabolaget. For dem og for børn, der skal lære cykling lidt senere er vores PUKY LR XL det rette valg. Hjul med eger og de voluminøse 2,4 ""dæk gør denne balance cykel egnet til megen brug på en række overflader. Den kraftige V-Brake bremser kun baghjulet. Så trænede børn kan øve deres første tur sikkert på asfalten. håndbremsegrebet er specielt designet til børns hænder, så håndtagene forbliver sikkert dækket selv under bremsning. Sikkerhedshåndtagene beskytter børns ømme hænder og beskytter håndtagets ender. Sikkerhedshåndtagene beskytter barnets ømme hænder og aflaster håndtagets ender. Banansadelen foran sikrer, at den fremskyndede hastighed overføres til køretøjet, uden at barnet glider fremad i sadlen. Vores hjul er bevidst uden styringsvinkelgrænse, så styret ligger fladt på jorden, når den falder, så risikoen for skader falder betydeligt.

Løbecykler
PUKY®-løbecykler er et perfekt supplement til det klassiske løbehjul og samtidig det perfekte forstadie til den første legecykel. De er kendetegnet ved deres lave påstigningshøjde og en særlig børnevenlig ergonomi. De særlige løbecykelsadler er formet ergonomisk og understøtter perfekt barnets løbebevægelser. Styret og sadlen kan justeres i højden, hvilket gør det muligt at tilpasse dem individuelt. På den måde får barnet glæde af bevægelsen og køretøjet i mange år.

 

- Lav indstigning og trinbræt

- Styrpolstring

- Speciel løbecykelsadel

- Egerhjul og styr kuglelejret

- Tofarvet alufælge

- Sikkerhedshåndtag

- Luftdæk med bredere 2,4" udseende (62-203)'

- V-Brake (Bag)

- Højdejusterbar sadel og styr

- Støtteben

- Slagfast pulverlakering
 

Velegnet til børn fra 3 år / 95 cm

Max. Total belastning 25 kg.

 

Størrelse: 

Længde: 95 cm

Sædehøjde fra underlag: 40-49 cm

  • Varenummer: 306512
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk