Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
 • (4)
 • (3)
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (3)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
29
29
1999
1999
kr. 29.00kr. 1,999.00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Bold 23 cm Rose
  bObles
  Bold 23 cm Rose
  Før 499.00
  249.50 DKK
  Online
  20 butikker
  Spar 50%
 • Tumletabeller Lilla
  Kun i webshop
  bObles
  Tumletabeller Lilla
  Før 349.00
  244.30 DKK
  Online
  Spar 30%
 • Tumletabeller Grøn
  Kun i webshop
  bObles
  Tumletabeller Grøn
  Før 349.00
  244.30 DKK
  Online
  Spar 30%
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Sjove møbler til børn fra bObles

bObles er et dansk firma, der designer skønne tumlemøbler til børn. Det er arkitekt Bolette Blædel, der står bag mærket og møblerne, som hun fik idéen til at skabe, da hun selv var på barsel. Hun syntes nemlig, at det var svært at finde børnemøbler, som både appellerede til leg og bevægelse, og som samtidig var i et godt dansk design. Derfor gik hun med sin søster i gang med at skabe møbler, der kunne få børnene i gang med at lege, og som gerne måtte have en fast plads i stuen for de voksne. Det blev til begyndelsen på bObles, som siden starten i 2006 er vokset markant og også har vundet flere designpriser for deres møbler. Der er sket meget siden 2006 for det danske bObles, men deres mission er stadig den samme, som den var i begyndelsen: at skabe møbler, der motiverer børn til at bevæge sig.

 

Læs mere om bObles, børns udviklingstrin og deres populære bObles tumletid events lige her.

 

Stort udvalg af bObles tumlemøbler

Hos BabySam er vi glade for at kunne forhandle de skønne tumlemøbler fra bObles, som både tiltrækker børn og forældre. Derfor har vi også altid et stort udvalg af de mange forskellige tumlemøbler fra bObles, så du kan finde det eller de møbler, som passer bedst hjemme på børneværelset eller i stuen. De skønne tumlemøbler findes i mange forskellige former og farver, så der er god mulighed for at finde de møbler fra bObles, som er de rigtige hjemme hos jer, og som kan få legen godt i gang hos de små poder.

 

Skab et skønt børneværelse med plads til leg

Når børn vokser op, er det vigtigt, at de har god plads til at udfolde sig og bruge deres kreativitet. Derfor er det også vigtigt at skabe et godt børneværelse eller legeværelse, hvor der er plads til masser af sjov for dine børn. Ud over, at du selvfølgelig kan fylde børneværelset op med de skønne bObles møbler, har vi også en masse andre gode produkter til børneværelset, som vil sætte gang i legen. Tag for eksempel et kig på vores udvalg af legetelte, huler og tårne, som giver dine børn mulighed for at forsvinde ind i sjove fantasiverdener med prinser, prinsesser og pirater. Eller se nærmere på vores udvalg af hoppedyr og gynger  og trælegetøj.