Filtre
Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Mærke
Nulstil
  • (49)
Alder
Nulstil
  • (6)
  • (6)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
299
299
2049
2049
kr. 299kr. 2049
Viser 36 ud af 49 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 49 produkter
1
2

Højstole og tilbehør fra Nomi

Hos BabySam faldt vi for Evomoves ergonomiske design og samtidig at den hverken indeholder kemikalier eller problematikker i forhold til sikkerhed. Denne stol er uden tvivl perfekt for dit barns krop, men også vigtig så de mindre kan sidde med ved middagsbordet og føle sig i øjenhøjde med resten af familien. Nomi er desuden også blevet kåret som ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet TÆNK. Der var ingen tvivl om, at Evomoves Nomi skulle være en del af vores sortiment her på BabySam. Dens miljøvenlig materiale, ergonomiske design og legende funktion ville være perfekt for mange børnefamilie landet rundt, hvilket vi synes, I skulle have muligheden for at købe.

 

For at man kan nyde hele Nomi-konceptet, så skal man eje Nomi Højstol, som ligesom er den basis til hele denne funktionelle glæde. Den kan fås i mange forskellige farver, så du kan med sikkerhed finde en, som vil passe til dit hjem og glæde dit barn. Stolen kan anvendes fra børn fra 2-årsalderen og helt frem til teenageårene. Herefter kommer alt tilbehøret, som vil glæde dit barn og gøre din hverdag som forældre lettere. De har udviklet ekstra udstyr i form af liggende stole til spædbørn, så de også kan få en central plads i familielivet. Den skal blot monteres på Nomi Højstol og så kan barnet ligger og være nem at interagere med. Man kan også få tilbehør, som gør det muligt, at de små kan lære og sidde selv. Ligeledes kan stolene også være et spisebord for de små. Det er også muligt at købe en siddepude, så dit barn kan sidde ekstra behagelig. Puderne består af en siddepude og et rygstykke og findes desuden i forskellige nuancer.

 

Nomi er uden tvivl den bedste stol på markedet til børn. De organiske former inviterer barnet til at bruge kroppen aktivt i mange forskellige siddepositioner og gør det at sidde til en leg. Stolene er desuden designet således, at de kan bruges helt fra 2 års alderen til teenageårene – Nomi kan derfor være i dit hjem i mange år og vil på længere sigt gavne dit barns holdning og sundhed.

Hvad der gør Nomi unik i forhold til andre børnestole og højstole er dens midterstamme, dens rygrad. Stammen er fremstillet af FSC-certificeret formspændt trefinér, dvs. træ som tager hensyn til plante- og dyreliv, samt at arbejderne lever under ordentlige forhold. Stammens form giver maksimal styrke og fleksibilitet og sikrer samtidig en tilpasset dybde til barns sæde og fodplade. Nomi er designet for dit barns komfort, leg og sikkerhed. Tre ting som man ikke skal gå på kompromis med og dit barn vil dig taknemlig for det.