Leander

Brand spotlight


I 1998 fik danske Stig Leander en god idé til en beroligende vugge - og det var starten på den ikoniske leander vugge.


Sidenhen er det gået stærkt og Leander har i dag et bredt udvalg af børnemøbler og tekstiler til børn i alle aldre. Designvirksomheden har opnået international anerkendelse og sælger til mere end 40 lande verden over. ​​​​​​​

Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
 • (6)
 • (6)
Mærke
Nulstil
 • (6)
Viser 6 ud af 6 produkter
Vis alle
Relevans
 • Leander® højstol - Grå
  Kun i webshop
  Leander
  Leander® højstol - Grå
  Dagspris
  1,549.00 DKK
  Online
  1 butik
 • Leander® højstol - Valnød
  Leander
  Leander® højstol - Valnød
  Dagspris
  1,549.00 DKK
  Online
  4 butikker
 • Leander® højstol - Natur
  Leander
  Leander® højstol - Natur
  Dagspris
  1,549.00 DKK
  Online
  3 butikker
 • Leander® højstol - Hvid
  Kun i webshop
  Leander
  Leander® højstol - Hvid
  Dagspris
  1,549.00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Leander® højstol - Sort
  Kun i webshop
  Leander
  Leander® højstol - Sort
  Dagspris
  1,549.00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Leander® højstol - Whitewash
  Kun i webshop
  Leander
  Leander® højstol - Whitewash
  Dagspris
  1,549.00 DKK
  Online
  3 butikker
Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
1

Leander hos BabySam

Her på siden kan vi altså med stolthed præsentere unikke møbler fra Leander. Selve Leander-vuggen er blevet nærmest ikonisk inden for babymøbler, og du finder den derfor i flere forskellige udgaver og med masser af spændende tilbehør du kan købe hertil. Er du derimod ude efter en smuk babyseng, så gå ikke glip af tremmesengen fra Leander, som findes i diverse farver og materialer. Det robuste og flotte design er svær at modstå, og med denne seng er der plads til, at dit barn kan vokse og udvikle sig. Du kan nemlig sænke og hæve bunden, og så kan du endda også fjerne tremmerne, når dit barn går fra at være baby til at være junior. Men ud over babysenge finder du også et væld af andre interessante produkter. Find fx alt i tilbehør til sengen såsom madras, sengerand og lagen. Yderligere finder du også sengetøj fra Leander i lækre kvaliteter, der sikrer dit barn en god nattesøvn. Er du altså på jagt efter topkvalitet og eksklusivt design til børneværelset, så er der ingen tvivl om, at Leander vil være et oplagt valg.

 

Materialerne bliver altid udvalgt med omhu og størstedelen er naturmaterialer såsom læder, træ og Oeko-tex 100-certificerede tekstiler. Således tilbyder vi kun de bedste materialer til dit barn og du kan derfor roligt lægge dit barn til at sove i en af vores populære vugger eller senge.

 

Vælg kun det bedste til dit barn

Som forælder er du sikkert altid på udkig efter det allerbedste til dit barn. Og det allerbedste finder du hos BabySam. Vi går nemlig også op i kun at udvælge de bedste brands og produkter, så du kan sikre optimale betingelser for din lille guldklump. Naturligvis er det forskelligt, hvad man som forælder synes er det bedste, og derfor er vores webshop spækket med mange forskellige bud. Her kan du se alle de mærker vi fører på siden, og uanset om du går efter overtøj i sprudlende farver, holdbare sko i enkle designs, en ny klapvogn eller noget helt andet, så kan du være sikker på, at vi har en masse at vælge imellem. Læn dig derfor tilbage i sofaen og giv dig god tid til at udforske vores udvalg. Husk, at vi altid tilbyder hele 365 dages returret, samt levering i løbet af 1-3 hverdage.