Moonboon

Brand spotlight


Danske Moonboon slog benene væk under løverne i Løvens hule, da Marie præsenterede sin slyngevugge og vuggemotor. Sidenhen er det gået stærkt og i dag har Moonboon et bredt sortiment til baby og junior, når det kommer til en tryg og rolig søvn.


Vil du læse mere om Moonboon og hvad der startede det hele, så kan du læse historien lige her.


Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
  • (1)
  • (2)
  • (40)
  • (53)
Mærke
Nulstil
  • (1)
Certificering
Nulstil
  • (1)
Farve
Nulstil
  • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Moonboon er bæredygtigt og blødt babyudstyr

Moonboon er især kendte for slyngevuggen, der luller dit barn i søvn med sine bløde, rytmiske bevægelser. Den fine vugge er et trygt helle for dit dyrebare, lille menneske. Men faktisk byder det danske brand på meget mere baby- og børneudstyr i bløde tekstiler. Blandt BabySams sortiment kan du blandt andet være heldig at finde:

 

Slyngevugge med eller uden motor

Tilbehør til slyngevuggen

Strækvikler

Dyner og puder

Sengetøj

Stofbleer

 

Den populære slyngevugge

Slyngevuggen fra Moonboon er populær - både hos babyerne, der får dækket søvnbehovet på tryg og ergonomisk vis, og hos de trætte forældre, der selv får en lille pause, så de kan lade op, inden barnet vågner igen.

 

Du genkender sikkert vuggen, når du ser den hænge fra en dørkarm eller fra et af de enkelte stativer, du kan tilkøbe med vuggen. Selvom vuggen hænge frit svævende i luften, vil dit barn føle ro og nærhed, fordi vuggen skærmer for omgivelserne og skaber et fredeligt rum.

 

Vuggen kan bruges, som den er - med den essentielle fjeder for oven, som sikrer de vuggende bevægelser, der får dit barn til at falde hurtigt i søvn, når du giver vuggen et lille skub. Eller du kan vælge også at købe en motor med, som sikrer, at de vuggende bevægelser fortsætter, mens den lille sover. Så kan du ordne andre ting imens - eller selv tage dig en tiltrængt lur. Derfor er Moonboon slyngevuggen med vuggemotor blevet enormt eftertragtet hos mange nybagte børnefamilier.

 

Blødt og bæredygtigt hos BabySam

Her hos BabySam forhandler vi også andre, skønne produkter fra danske Moonboon. Du finder blandt andet de søde strækvikler, som giver dit spæde barn al den nærhed, som barnet har brug for. Med en strækvikle bliver din baby omsluttet af henholdsvis blødt stof og af din krop, hvilket giver barnet ro. Imens har du begge hænder fri til at læse en bog, lægge vasketøj sammen, arbejde ved computeren eller hvad du end behøver tid til.

 

Vi tilbyder også dyner i det lækre materiale kapok. Kapok er ikke blot allergivenligt, fordi husstøvmider ikke kan overleve der. Materialet er også er temperaturregulerende, så dit barn ikke får det for varmt, mens det sover. Med et lækkert sæt sengetøj fra Moonboon kommer dit barn med stor sandsynlighed til at sove som en drøm.

 

Sidst, men ikke mindst, har vi hos BabySam et udvalg af stofbleer i nogle af Moonboons moderne, rolige farver. Langt de fleste forældre til blebørn bruger stofbleer i hobetal, og stofbleer i pæne farver er derfor en af de små detaljer, der gør en lille forskel i hverdagen.

 

Vi kerer os om dig og dit barn

Hos BabySam går vi op i, at du kan finde de produkter, som du har brug for i en hverdag med små børn i hjemmet - og at produkterne altid er af høj kvalitet. Derfor udvælger vi nøje de mærker, som vi forhandler, og vi kan stå inde for alle BabySams brands.