Malerstartsæt
Oxybul

Malerstartsæt

Oxybul
Med dette malerstartsæt vil din lille kunstner lege med maling og fremstille en flok farvede dyr. Barnet anbringer én af skabelonerne og bruger skraberne, de forskellige pensler og svampen.
...Læs mere
Malerstartsæt
pris179.95 DKK
VariantOneSize
15 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Med dette malerstartsæt vil din lille kunstner lege med maling og fremstille en flok farvede dyr. Barnet anbringer én af skabelonerne og bruger skraberne, de forskellige pensler og svampen. Barnets kreativitet udvikles i takt med forsøgene. Barnet lærer om forskellige maleteknikker og opnår meget forskellige resultater. Meget forskellige, men også vellykkede resultater på grund af skabelonerne. Når barnet bliver større, kan skabelonerne lægges væk, mens resten af udstyret bruges til eventyr og tegning af alle dyretyper.

Indeholder: 3 skabeloner (fisk, sommerfugl, elefant), 2 skrabere, 2 pensler, 1 underkop, 1 svamp og 3 bøtter med 100 ml maling (rød, gul, blå). Farverne på delene kan variere.

Alder: 3+ år


ARTIbul

Udtryk din kreativitet
Kreativt aktivitetslegetøj med et bredt udvalg af materialer og teksturer, der forfiner finmotorikken og fingerfærdighederne i det personlige og kreative udtryk.

Vores ARTIbul-legetøj inkluderer:
- En bred vifte af farver, teksturer og former for at opmuntre børn til at eksperimentere.
- Ergonomiske produkter, der gør, at de helt små børn kan holde på dem (stofhåndtag og afrundede hjørner) så de føler sig trygge og kan udvikle fingerfærdighederne.
- Høj kvalitet giver gode resultater
- Komplette sæt med enkle forklaringer der gør det nemt at oprette projekter, som børn vil elske.

  • Varenummer: 307691
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk