Nyhed
mamaRoo Sleep - Birch

mamaRoo Sleep - Birch

4Moms
Kun i webshop
4moms® mamaRoo sleep ™ har naturlige rørelser som er beroligende for babyen.
...Læs mere
mamaRoo Sleep - Birch
pris4,499.00 DKK
Betal rentefrit med BabySam-kort

3 stk. online

Levering 4-6 hverdage

365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

4moms® mamaRoo sleep ™ har naturlige rørelser som er beroligende for babyen. Med et par enkelte tryk eller via appen i smartphone vælger du mellem 5 forskellige bevægelsesmønstre som alle er baseret på hvordan forældre bevæger sig når de bærer og vugger deres barn. 5 forskellige hastigheder gør det nemt at finde den perfekte kombination som babyen elsker. Vælg mellem 4 forskellige ”white noise” melodier for ekstra effekt (regn, havlyd, ventilator og shhh).

Vuggen styres let via bluetooth og en kompitabel smartphone. Appen har også en timer til at etablere en god nats rutine og forbedret søvn. Vuggen / sengen kan justeres i højden, har mesh stof for optimal ventilation, og vandtæt madras (lagen inkluderet). Alt for at både forældre og barn kan sove sikkert.

Vuggen bruges fra nyfødt og til barnet kan hæve sig op på armene eller knæene eller når de har en max vægt på 11 kg. Vuggen styres af den medfølgende adapter, ingen batterier er nødvendige.

4moms® mamaRoo sleep ™ er let at samle, uden brug af værktøj. Det medfølgende lagen kan vaskes i maskinen og vuggens stof kan tørres af med en fugtig klud og mild sæbe.

Tilbehør som sælges seperat: Lagen samt en smart opbevaringskurv som kan fastgøres under vuggen. Perfekt til opbevaring af babyens ting.

Dimensjoner:
Med benforlænger:
L: 86cm B: 61cm H: 99cm 
Uden benforlænger:
L: 86cm B: 61cm H: 88cm 
Vægt: 13,6 kg

  • Varenummer: 337945
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk