Milestone

Milestone Baby Cards

Milestone
Milestone Baby Kort PÅ DANSK Måske har du før set eller hørt om de søde babykort, der markerer de mange første milepæle for din baby.
...Læs mere
Milestone Baby Cards
prisSpar 44,99Før 179,95134,96 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 299 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer

Milestone Baby Kort PÅ DANSK

Måske har du før set eller hørt om de søde babykort, der markerer de mange første milepæle for din baby. Bag kortene står Milestone, som er en virksomhed, der skaber produkter der gør, at du kan forevige alle minderne med dit barn. Det er eksempelvis bøger, der samler alle ferieminderne og fotoalbums, og Milestone er dedikeret til at hjælpe dig med at fange og ikke mindst huske alle minderne, og derfor kan du eksempelvis her på siden finde de populære babykort fra brandet.

 

Der er en første gang for alting

Det første år i babys liv vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange første gangs-oplevelser - øjeblikke som babys nærmeste vil blive begejstret over at være med til at overvære. Det allerførste rigtige smil, den første gang baby sov igennem om natten, den første gang baby kunne sidde selv, den første gang baby tog sine første skridt og så videre. Alle milepæle, som du ville ønske du kunne huske for altid. Men lige pludselig er din baby blevet stor, og så er det svært at huske alting. Men med Milestone Baby Cards, kan du forene din baby, den vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Det er den perfekte gave for enhver som venter sig, eller lige er blevet forældre, eller bare til dig selv og din egen baby. Med Milestone Baby Cards, kan du bevare mindet om alle de specielle øjeblikke så friskt, som den dag det skete.
30 søde illustrerede Milestone Baby Cards, i lækker gaveæske, dækker babys første år fyldt med øjeblikke, der nu aldrig vil blive glemt.
Milestone Baby Cards er produceret i Holland, trykt på FSC godkendt karton, og trykt med Vega-Fast ink.: specialfremstillet trykfarve baseret på 100% vegetabilske olier. Milestone Baby Cards er derfor helt fri for skadelig kemi, eller til belastning af miljøet. OBS: Alle kort, info og tekst er skrevet på dansk, når du modtager kortene.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk