Spar 25%
Milestone Tvillinge Kort  - På Dansk
Milestone

Milestone Tvillinge Kort - På Dansk

Milestone
Kun i webshop
Milestone Tvillinge Kort Fra Precious Toy Milestone Baby Cards TWINS - med flere unikke tvillingekort. Der er en første gang for al ting!
...Læs mere
Milestone Tvillinge Kort  - På Dansk
prisSpar 59.05Før 229.00169.95 DKK

8 stk. online

Levering 5-6 hverdage

365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Milestone Tvillinge Kort Fra Precious Toy

Milestone Baby Cards TWINS - med flere unikke tvillingekort.
Der er en første gang for al ting!
Det første år i baby’s liv, vil være fyldt med mange milepæle og præget af mange ”første gang” oplevelser. Øjeblikke som baby’s nærmeste vil blive begejstret over. Det allerførste rigtige smil, den første gang baby sov igennem om natten, den første gang baby kunne sidde selv, den første gang baby tog sine første skridt. Alle milepæle som du ville ønske du kunne huske for altid.
Det kan nu lade sig gøre. Med Milestone Baby Cards, kan du forene din baby, den vigtige milepæl og datoen i et og samme foto. Det er den perfekte gave for enhver som venter sig, eller lige er blevet forældre, eller til dig selv og dine babyer. Med Milestone Baby Cards, kan du bevare mindet om alle de specielle øjeblikke så frisk, som den dag det skete.
48 søde illustrerede Milestone Baby Cards, i lækker gaveæske, dækker tvillingernes første år fyldt med øjeblikke, der nu aldrig vil blive glemt. 

Milestone Baby Cards er produceret i Holland, trykt på FSC godkendt karton, og trykt med Vega-Fast ink: specielfremstillet trykfarve baseret på 100% vegetabilske olier. Milestone Baby Cards er derfor helt fri for skadelig kemi, eller til belastning af miljøet.

  • Alder: 6-9mdr, 9-12mdr, 3-6mdr, 0-3mdr, 1 år
  • Varenummer: 274541
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk