Motorisk aktive børn og uld

Børn er ofte i bevægelse - de tumler, triller, leger, hopper, kravler og danser. Derfor har de brug for undertøj med bevægelsesfrihed, og som er godt, både når der leges og siddes stille i sandkassen. Uldundertøj er fugtabsorberende og holder derfor dit barn tør og lun i alle situationer.

Uld for din babys/barns helbred

Det omskiftelige vejr i Danmark byder på sol, regn, sne, vind og slud. Det kan derfor være lidt svært lige at vide, hvilket tøj din baby skal have på i børnehaven, på legepladsen og indenfor. Hvis dit barn enten bliver for kold eller fugtig af sved, kan der opstå forkølelser og andre sygdomme.


Så hvordan undgår man lige dét bedst muligt?  Uld er hvert fald et skridt på vejen. Det er helt fantastisk, når du klæder dit barn på. Uld er fra naturens side lanolinholdig. Lanolin er det naturlige fedtstof i fåreuld. Det har en bakterie-nedbrydende effekt og hjælper med at opretholde babykroppens naturlige modstandskraft. Uld absorberer fugten fra kroppen, og på den måde vil dit barn forblive tør og lun.


Skøn uld til din baby/barnHos os finder du et skønt udvalg af uld, som kan være med til at holde din baby varm og tryg over vinteren. Vi har nogle af de dejligste mærker, når det kommer til uld, som Joha, Melton og BeKids.