Nyheder i BabySamNyheder i BabySam

Nyheder30. AUGUST 2017

Holly's flytter ind i BabySam


Vi er meget begejstrede for, at BabySam fremover vil være eksklusiv forhandler af Holly’s. Holly’s er dansk design og har, siden de så dagens lys, designet baby- og børnetøj til kvalitetsbevidste forældre. Du kender helt sikkert de lækre heldragter med de lykkebringende kløvere i skønne farver. Derudover er Holly’s kendt for den gode kvalitet og pasform. Holly’s kollektioner er naturligvis fremstillet i Oeko-Tex®-certificeret materiale.

​​​​​​​

Babyserien byder på de populære bodyer, heldragter, huer og undertøj. Til junior finder du blødt og lækkert undertøj. Alt er i den lækre bløde kvalitet og super pasform i bomuld. Derudover byder Holly’s på de fine sengesæt, stofbleer og min første bog til barnets minder.


Holly’s univers af lykkebringende firkløvere vil du snart kunne finde i BabySam.


Psst … Vi lancerer naturligvis Holly’s med et stor lagersalg. Så tilmeld dig straks BabySams nyhedsbrev, så du ikke går glip af lagersalget til priser du aldrig har set før.


18. DECEMBER 2015

BabySam åbner ny butik på Østerbro


Babyudstyrskæden BabySam udvider antallet af forretninger i Københavnsområdet, og nu får Østerbroborgerne også mulighed for at handle ind i en lokal butik. Fredag den 18. december klokken 9:00 åbner ny butik på Østerbrogade 158 i de lokaler, der tidligere husede Heino Cykler.


Vi glæder os til at slå dørene op på Østerbro til en helt ny BabySam. Til åbningsfesten vil der være mulighed for at gøre en god handel på alverdens babyudstyr, og vi vil være synlige i hele bydelen på åbningsdagen, siger Rita Myrup, der bliver butikschef for de ti ansatte.


Digital konceptbutik

Som noget nyt har BabySam på Østerbrogade valgt at integrere innovative digitale muligheder med den fysiske butik. Det betyder, at butikken inviterer til inspiration, interaktion og oplevelser på infoskærme og tablets.


Selvom man også får muligheden for at shoppe i den virtuelle verden og dermed får adgang til et endnu bredere varesortiment, vil vi naturligvis også have et fysisk udvalg, der er skræddersyet til kunderne, fortæller Aske Frederiksen, der er regionschef for BabySam på Sjælland.


Citybutik med god placering

Med placeringen på hjørnet af Østerbrogade og Strandboulevarden er det BabySams forventning, at kunder fra både indre og ydre Østerbro vil benytte butikken, og det er også Rita Myrups forhåbning, at der vil komme kunder længere nordfra. Den nærmeste butik befinder sig i Lyngby.


Med den centrale beliggenhed får vi mange gæster på gåben, og det sætter krav til butikkens indretning og sortiment. Ud fra kundeanalyser mener vi, at vi har ramt målgruppens ønsker til sortiment meget godt. Men det kan naturligvis ske, at vi alligevel skal tilpasse en smule, når vi er kommet i gang, forklarer den 50-årige butikschef, der pointerer, at der naturligvis er god bevægelsesfrihed for gæster med barnevogn i butikken.


Gaver til de første 100

Den nyslåede chef har arbejdet i forskellige BabySam-butikker rundt i Danmark. Hun er født i Nordjylland og har tidligere været tilknyttet forretningen i Frederikshavn. De seneste 18 måneder har hun været i Lyngbyafdelingen.


– Jeg ser frem til at stå i spidsen for ti dygtige medarbejdere og give en masse kunder en god oplevelse og service. Det er rart at arbejde i en babyudstyrsforretning i Københavnsområdet, hvor folk er åbne og snakkesalige. De ansatte og kunderne skaber sammen en ekstra god stemning, forklarer Rita Myrup.


De første 100 kunder i den nye butik får en åbningsgave med hjem.


BabySam ØsterbroBabySam Østerbro

BabySam er med sine 28 butikker Danmarks største forhandler af babyudstyr.

Kæden har desuden et tæt samarbejde med daginstitutioner over hele landet samt en omfattende webshop med tusindvis af varer og vejledninger.


Den nye butik ligger på Østerbrogade 158.