Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Odder Una 2.0

I den nye kollektion for 2022 finder du Odder Una 2.0

Una 2.0 fås både som duovogn og som klapvogn, i farverne sortmelange og mørkegrøn.


Klapvognssædet er vendbart, og har en stor kaleche som kan forlænges hele to gange, for ekstra ventilation og skygge. Sædet har et liggemål på 96 cm. og en sædehøjde på 52 cm. Derudover får du en aftagelig og justerbar frontbøjle, og en integreret 5-punktssele som har tre forskellige højdeindstillinger i ryglænet, så den kan tilpasses barnets højde.


Fodstøtten er justerbar og med vaksbart stof som nemt kan tørres rent for snavs. Ryglænet har hele fire forskellige positioner, så barnet kan ligge helt vandret når der skal soves lur.


Både klapvognsdel og liggedel har en lomme under kalechen, til opbevaring af f.eks. myggenet, samt reflekspiping på kalechen, så du altid er synlig i trafikken.


Det er næsten umuligt at undgå pletter på stoffet, og derfor kan tekstilerne på Una 2.0 også nemt aftørres med en våd fnugfri klud, så vognen kan holdes så pæn som mulig. Vi anbefaler også altid at anvende vores imprægneringsspray. Udover den vandskyende effekt, holder du også vognen bedre beskyttet mod snavs, olie og fedtpletter.

Liggedelen til Una 2.0 har fået et nyt lækkert design, og et længere liggemål på hele 80 cm. Det betyder at du her får en duovogn med det længst mulige liggemål, så den lille kan ligge længere tid i vognen. Grundet ny form og nye mål på liggedelen, har vi udviklet en madras som passer til Una 2.0 liggedelen. Madrassen skal købes seperat.


Med de integrerede seleringe har du mulighed for at montere en barnevognssele, og derudover er liggedelen foret med ekstra fiberfyld, så vognen kan burges hele året rundt.


Vores patenteret lynlås er integreret i forlæderet, og har tovejs åbning, så du altid har nem adgang til baby - det er samtidig også en god mulighed for at temperaturregulere. I fodenden af liggedelen finder du en lille indvendig lomme til opbevaring, som der ligeledes er nem adgang til.


Kalechen på liggedelen har en lygte med tre lysindstillinger, et ekstra ventilationsnet til de varme og solrige dage, ligesom det er muligt at montere det medfølgende solsejl på kalechen.


Da solsejlet monteres på kalechen, er det muligt at bruge både solsejl og myggenet samtidig! Solsejlet opbevares i en lomme foran på liggedelen, og myggenettet kan opbevares i lommen under kalechen, så du altid kan have det med på turen.

Obs. Myggenettet skal tilkøbes.

Det nye stel har justerbart styr, med en højde på 76-113 cm., en stor rummelig varekurv, beslag til kopholder og en god affjedring.


Håndbremsen på det gamle Una stel er skiftet ud med en lydløs fodbremse, alle hjulene er punkterfri og har reflekser, og forhjulene er drejebare, men kan fastlåses, evt. på ujævnt terræn, hvis det ønskes. ​​​​​​​


Der medfølger adaptere til Una 2.0 liggedelen, og du har derfor mulighed for at montere den nye liggedel på vores gamle Una stel.


Bemærk! Dette gælder ikke for Zip City duo vognen.


Alle vores tekstiler er 100% genbrugspolyester og produceret af fibre udvundet af plastik flasker og plast affald opsamlet langs kyster og i naturen.


Da alt stof nu er fremstillet af et mere bæredygtigt materiale, finder du i denne nye kollektion vores ”Green baby logo” label, som er syet på kalechen.


Se vognen her.

Det er muligt at tilkøbe autostolsadapter til Una 2.0, som nemt kan monteres på stellet og er kompatibel med følgende autostole:

• Maxi Cosi Pebble 360

• Maxi Cosi Coral 360

• Maxi Cosi Tinca

• Cybex Aton B

• Cybex Cloud Z

• Britax Römer Baby safe ISense

• Joie I-Gemm2

Se også de andre modeller her

Odder North


Odder Vida


Artikler om Odder Barnevogne

Historien om

Odder Barnevogn

Manual til din

Odder Barnevogn

Besøg os på Odder instagram og find inspiration,

deltag i konkurrencer og få tips til livet med børn.

Odder instagram
Odder instagram

Odder Barnevogn

Dansk design af Oddervognen siden 1925


Vi har produceret barnevogne på fabrikken i Odder siden 1925 og vil fortsat producere en dansk barnevogn ud fra vores 4 kerneværdier:


Kvalitet ♦ Design ♦ Sikkerhed ♦ Funktionalitet


Kontakt: Tlf. 8654 1100 Mail: ordre@oddervognen.dk