DU ER NR. 1 PÅ ØNSKELISTEN


At lege sammen med far eller mor står højt på de fleste børns ønskeseddel. Vi har samlet nogle ting, som er sjove for både store og små.Mor-Barn Puslespil
Oxybul
Mor-Barn Puslespil
129.95 DKK
Online
29 butikker

VÆR TILSTEDE I LEGENBarnet kan godt mærke, hvis dine tanker er et andet sted. Og barnet bliver forvirret over de signaler, du sender, hvis du smiler og spiller komedie, når du i virkeligheden hellere vil se, hvad der er sket på de sociale medier. Så vælg noget legetøj, du også synes er sjovt og vær tilstede i legen. Så får I begge to en meget bedre oplevelse ud af det.Oxybul VippetræOxybul Vippetræ
Oxybul VippetræOxybul Vippetræ
Familiespil Med Dyr
Oxybul
Familiespil Med Dyr
179.95 DKK
Online
26 butikker
ColorBlock Spillet
Kun i webshop
Oxybul
ColorBlock Spillet
149.95 DKK
Online
17 butikker
Oxybul color pick spilOxybul color pick spil

LEGEN UDVIKLER SPROG OG SOCIALE KOMPETENCER


Når barnet leger, udvikler det sig på alle niveauer. Det lærer både om sig selv og omgivelserne. Og legen med andre børn (og voksne) udvikler barnets sprog og sociale kompetencer. Barnet kommunikerer, udveksler følelser og prøver at løse konflikter. Senere i livet er der point at hente, hvis man allerede som barn har øvet sig i at indgå i fællesskaber på en god måde.

Colorforms Express Spil
Kun i webshop
Oxybul
Colorforms Express Spil
229.95 DKK
Online
4 butikker
Oxybul bowlingOxybul bowling

LAV JERES EGET MINI-OL

Lad familien dystre i en række forskellige discipliner. Lav reglerne, så de mindste også føler, de har en chance - for eksempel at point tæller dobbelt. Et indendørs mini-OL er perfekt at have i baghånden en dag, hvor det øser ned udenfor.

Oxybul balancebrætOxybul balancebræt

Bæredygtighed og omtanke

Oxybul fremstilles hovedsageligt af genancendelige materialer.

Produterne er fremstillet med et minimum af af plastik, og sikkerhed har første prioritet. Alt legetøjet er gennemtestet og pakket ind i så lidt emballage som muligt.BabySam er eneforhandler af Oxybul i Danmark.