På tur


GUIDE TIL BÆRESELE

Med en god bæresele er det let at have baby med rundt - det er komfortabelt og I får masser af nærhed og kontakt. Der er en masse gode bæreseler, og det er lige med at vælge den, der passer til dig og din baby. Vi guider dig derfor igennem de forskellige mærker og deres fordele.


GUIDE TIL BØRNECYKLEN

Der er forår i luften, og inden længe brager sommeren frem. Denne skønne periode, med masser af solskin og tørre veje, er perfekt til at lære de små poder at cykle. Eller tage de større børn med ud på hyggelige cykelture i det grønne.

AutostoleAutostole


GUIDE TIL AUTOSTOL

Den rigtige autostol redder liv. Alt for mange børn kommer til skade i trafikuheld - skader som kunne undgås eller minimeres ved korrekt montering og brug af autostolen. I babySam går vi højt op i børns sikkerhed i bilen. Få derfor hjælp fra BabySams rådgivere til at finde den helt rigtige stol – og få en flyvende start på turen.

AutostoleAutostole


BABY & BØRN PÅ STRANDEN

Det er så dejligt at komme til stranden med børnene om sommeren, hvor solen bare brager ned. De fleste børn elsker strandture, hvor der er masser af plads til leg i sandet og vandet. Det er dog vigtigt, at du HELE TIDEN holder øje med dem, da der kan ske en masse uventet.

Løbecykel til børnLøbecykel til børn


KOM I GANG MED LØBECYKLEN

En løbecykel er lige sagen, hvis dit barn nærmer sig de to år. Den styrker både balance, motorik og selvtillid – og så er det bare sjovt at cykle.

Jul med børnJul med børn


BILEN ER LADET MED...

Julen er hjerternes fest, og for nogle betyder det en længere køretur hjem til dem, vi har kær. Men fortvivl ej. Vi iler med gode tips til, hvordan I får køreturen Med fuld opbakning og spændte børn til at gå så let som muligt.​​​​​​​

AutostoleAutostole


VÆLG DEN RIGTIGE AUTOSTOL

Hos BabySam får du professionel rådgivning af vores erfarne, veluddannede og certificerede medarbejdere.

FIND DEN RIGTIGE BARNEVOGN


Skal det være en almindelig barnevogn eller en duovogn? Skal den have svingbare hjul eller ej? Skal den være blå, grå eller en helt tredje farve? Det er lidt ligesom at købe en bil – barnevognen skal fungere til dine behov og samtidig være sikker og praktisk.


GUIDE TIL KLAPVOGN

Dit barn vokser hver dag, og før du aner det, er det tid til en klapvogn, hvor dit barn kan nyde et godt udsyn til verden. Vi har svar på 7 spørgsmål om klapvogne, når du skal på indkøb.

UUNDVÆRLIGT REJSEUDSTYR


Skal det være en almindelig barnevogn eller en duovogn? Skal den have svingbare hjul eller ej? Skal den være blå, grå eller en helt tredje farve? Det er lidt ligesom at købe en bil – barnevognen skal fungere til dine behov og samtidig være sikker og praktisk.


UDSTYRSGUIDE TIL FØRSTEGANGSFORÆLDRE

Så snart I ved, at I skal være forældre for første gang, vælter det ind med spørgsmål, for det enorme udbud af udstyr er en helt ny verden af ting, I aldrig har hørt om før! Her får du svar på nogle af de ting, de fleste undrer sig over.

Budget vs. luksusbabyBudget vs. luksusbaby

BUDGET VS. LUKSUSBABY

Det er ingen hemmelighed, at udstyr til baby kan gå hen og blive en stor udskrivning - men det kan også sagtens gøres på budget.

Ud at flyve med børnUd at flyve med børn


FÅ EN FANTASTISK FLYVETUR MED BABY

De fleste børnefamilier elsker at rejse, men flere timer på et lille flysæde kan godt være en udfordring for både dig og den lille. Få 9 gode tips til at flyve med baby, så I får den bedste start på ferien.


TIPS TIL DE SMÅS FERIEKUFFERT

Det kan synes uoverskueligt at pakke til baby eller børn når I skal på ferie, men hvis det snart er det ferietid, og kufferterne bare venter på at blive pakket, så tjek vores liste og se, om du har husket det hele.


PAKKELISTE - SKIFERIE MED BØRN

Skal du og din familie ud at nyde den smukke sne på et par ski her i vinteren? Det er højsæson for skiferie, og det er sjovt og hyggeligt at tage børnene med til de hvide løjper, måske for første gang. For at få en god tur er der rigtig meget, man skal huske på, så de små guldklumper kan holde sig varme og have det behageligt på turen.

Budget vs. luksusbabyBudget vs. luksusbaby

STORBYFERIE MED BØRNENE - SÅDAN!


Drømmer du om at holde ferie i en af Europas skønne storbyer denne sommer, så fortvivl ej. Du kan sagtens have de små med. Blogger og mor til tre, Helle Sandby, giver sine bedste tips til storbyferier med børn her.

Rengøring af barnevognRengøring af barnevogn


VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BARNEVOGN

En barnevogn kan være en stor udskrivning, men hvis du husker løbende at vedligeholde den, kan den holde i mange år.

Guide til barnevognGuide til barnevogn


GUIDE TIL BARNEVOGN

Inden du begiver dig ud i et vigtigt valg, som køb af barnevogn, er der nogle ting, du skal overveje. Den første køreglæde er vigtig, og det er derfor altafgørende, at I anskaffer jer et velfungerende og praktisk køretøj, der passer til netop jeres behov og livsstil.


GODE RÅD TIL SOMMERBABY

Når et lille nyt familiemedlem melder sin ankomst, går jagten på tøj, legetøj, barnevogn og en masse andet udstyr ind. Dette gælder selvfølgelig også for dig, der bliver forælder over sommeren, men der er nu alligevel noget lidt specielt ved at skulle købe ind til en sommerbaby. Her får du et par gode råd og eksempler på, hvad du skal have til din sommerbaby.

MINI-GUIDE TIL BILFERIEN

"Er vi der ikke snaaart?" er måske en sætning I hører lidt for ofte, når I begiver jer ud i det danske, eller endda europæiske, landskab. Når I er på farten er der nok at se til og det bliver bestemt ikke mere overskueligt med børn på bagsædet. De er sultne, de er trætte, de skal tisse, de keder sig og måske driller storebror. Hvis du mangler inspiration til at holde børnene beskæftiget og humøret højt, så læs endelig videre.

På ferie med babyPå ferie med baby


PÅ FERIE MED BABY

Foråret og sommeren er lig med sol, varme og ferie med familien. Og det kan både være en ferie til sydens sol eller en hyggelig cykelferie eller bilferie i det danske eller europæiske. Uanset hvad, så er det vigtigt at pakke det rigtige tøj, udstyr og de rigtige ting til pusletasken til de små poder, så de får en god og komfortabel tur.

Rengøring af barnevognRengøring af barnevogn


FERIEHYGGE INDENDØRS

Solen skinner ikke altid, bare fordi der er ekstra fridage i kalenderen. Men fortvivl ikke. Det kan være mindst lige så sjovt at hygge sig indenfor. Her får du fem forslag til sjove indendørs lege for hele familien.

SID SIKKERT

Målet med en autostol er enkelt: Dit barn skal sidde sikkert og godt i bilen. At opfylde målet er dog langt mere kompliceret, men så kan du også være sikker på, at alt er testet grundigt, før autostolen kan købes i butikken.


HAR DU EN REJSESENG

En rejseseng er perfekt, når dit barn skal overnatte hos bedste eller et fremmed sted. En rejseseng kan nemlig klappes sammen og er let at transportere. Og du giver dit barn de samme trygge rammer som i tremmesengen derhjemme.

FINGERVANTER ELLER LUFFER

Det er en rigtig god ide både at have et par strikkede fingervanter og et par luffer til de små hænder.  Fingervanter er knap så varme som luffer, men der er god bevægelighed, og de er perfekte i efterårsmånederne. I vintersæsonen, hvor det er rigtig koldt, er luffer helt uundværlige.

GODE RÅD TIL OVERNATNING

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur. Mange børn sover uroligt – især i de perioder, hvor de udvikler sig meget.

Tips til solcremeTips til solcreme

TIPS TIL SOLCREME & SOLFAKTOR

Ah, endelig forår og masser af sol på programmet. Det er skønt at være ude i det gode vejr, men husk at beskytte din lille trold mod solens stråler og husk solcreme.

Pak hostpitaltaskenPak hostpitaltasken

PAK HOSPITALSTASKEN

Vi har lavet en liste over de ting, man skal medbringe i hospitalstasken til fødslen. Listen er især en tjekliste til førstegangsfødende, som vælger at blive på patienthotellet, men kan sagtens bruges som påmindelse til flergangsfødende.  


NÅR DIT BARN SKAL PASSES UDE

Der kommer en dag, hvor mor og far skal alene i byen igen. Familiepsykolog Heidi Agerkvist giver gode råd til, hvornår og hvordan det er trygt at få passet dit barn første gang.


TID TIL SAND, VAND & SOL

Guide til at sende dit barn direkte ud i sommeren iført solsikkert badetøj.


SÅDAN BLIVER DET NEMT AT VÆRE AKTIV

Hvis du elsker frisk luft og høj puls, hvorfor så sætte tempoet ned, fordi du får et barn? Børn trives i en aktiv livsstil, og du bliver en gladere forælder.


5 FORDELE VED BÆRESELER

Dit barn sidder trygt på din mave som en lille kænguru-unge, og du har armene fri så længe. Se her, hvad du skal overveje omkring bæreseler.


ET KÆRLIGT SOVEKRAM

Der kommer en dag, hvor mor og far skal alene i byen igen. Familiepsykolog Heidi Agerkvist giver gode råd til, hvornår og hvordan det er trygt at få passet dit barn første gang.


HISTORIEN OM ET BRAND - BRITAX RÖMER

Målet med en autostol er enkelt: Dit barn skal sidde sikkert og godt i bilen. At opfylde målet er dog langt mere kompliceret, men så kan du også være sikker på, at alt er testet grundigt, før autostolen kan købes i butikken.


PAK PUSLETASKEN

Småt, men godt. Det er kodeordene, når du skal fejre din babys første fødselsdagsfester med succes!


8 RÅD OM AT REJSE MED BABY

Første ferie med en lille baby kan kræve et råd eller to. Vi har otte, der gælder, uanset om du rejser i bil, tog eller med fly.