Procent
Cybex

Pallas-Fix Pure Black

Cybex
Cybex Pallas-Fix Autostol Vægtklasse: 9 - 36 kg. |  Aldersgruppe: 9 mdr. - 12 år Farve: Sort  TO STOLE I ÉN
...Læs mere
Pallas-Fix Pure Black
prisSpar 700,00Før 2.299,001.599,00 DKK
VariantOneSize
18 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 299 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

Cybex Pallas-Fix Autostol

Vægtklasse: 9 - 36 kg. |  Aldersgruppe: 9 mdr. - 12 år
Farve: Sort 

TO STOLE I ÉN
I gruppe I udmærker Pallas-X -autostolen sig ved et sikkerhedshyndesystem, og som 2-i-1-stol kan den bruges gennem mange år. Når sikkerhedshynden og bunden fjernes omkring 3-årsalderen (15 kg), forvandles autostolen til topscoreren CYBEX Solution X (gruppe II/III).

ØGET SIKKERHED TAKKET VÆRE MINDRE BELASTNING
Pallas-autostolens nydesignede sikkerhedshynde kan justeres fortil og bagtil, så den giver overkroppen større bevægelsesfrihed samt maksimal sikkerhed specielt, ved frontale kollisioner i forhold til gængse autostole, med fempunktsseler. Kræfterne ved kollisionen fordeles over sikkerhedshynden og dæmpes af de stødabsorberende materialer. Systemet minder om en oppustet airbag og bidrager til en væsentlig formindskelse af kræfterne ved et sammenstød. Selen er uskadelig for barnet, samtidig med at den beskytter barnets skrøbelige hals- og skulderparti.

VIPPEFUNKTION
I gruppe I udmærker Pallas-autostolen sig ved en brugervenlig vippefunktion, der kan betjenes fra forsædet med kun én hånd. - 3-trins vippe-hovedstøtte. - L.S.P-systemlineær sidekollisions-beskyttelse. - 11-trins højde-justérbar hovedstøtte. - Vipperyglæn. - Sædeindlæg til højde justering. - Meget lille vægt for nemt bilskift. - Vægt: 11 kg - Åndbart tekstil-betræk, maskin-vaskbart ved 30 °C - Fra 9. Mdr - 4år (9-18kg)

ISOFIX CONNECT
Barnesædets holdere er lige til at klikke ind i bilens ISOFIX-fastgørelsespunkter. Barnet spændes fast med 3-punktselen. Ryglænet kan vippes med én hånd. Find ud af, om Free-fix er kompatibelt med ISOFIX-systemet i din bil: Holderne på autostolen er lige til at folde væk, så stolen også er kompatibel med biler, der ikke er forsynede med ISOFIX.

Stolen er med Isofix 

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk