Playbrush - Blå

Playbrush
Playbrush gør børnenes tandbørstning til en leg. Playbrush omdanner tandbørsten til et interaktivt spil til smartphone.
...Læs mere
Playbrush - Blå
pris299,95 DKK
VariantOneSize
6 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 299 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

Playbrush gør børnenes tandbørstning til en leg. Playbrush omdanner tandbørsten til et interaktivt spil til smartphone. Så bliver tandbørstning pludselig så sjovt, at det bliver svært at få dem til at holde op med at børste tænder igen.

Playbrush er en lille enhed, du sætter i enden af en enhver almindelig tandbørste. Den forbinder via bluetooth til din smartphone, og pludselig er tandbørsten ikke længere bare en tandbørste, men en game controller til 4 sjove spil til smartphone og tablet.

Playbrush indeholder bevægelsessensorer, der holder øje med, om du børster oppe, nede, i højre eller venstre side af munden, hvor kraftigt du børster og hvor længe. De 4 spil er designet til at få børn til at børste regelmæssigt, i længere tid (2 minutter to gange om dagen) og med større nødagtighed, og skaber en sjov og positiv stemning omkring tandbørstning.

Du kan have op til 6 profiler pr. Playbrush, så en enkelt Playbrush kan deles mellem børnene. Den indeholder et genopladeligt batteri og oplades med det medfølgende USB-kabel.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk