Priam Lux duovogn, deep black med crome/sort stel

Priam Lux duovogn, deep black med crome/sort stel

Cybex
Kun i webshop
Her en eksklusiv og elegant vogn fra Cybex Priam serie. En vogn som selv de kræsne forbrugere er tilfredse med. "The Details are not just the details. The details MAKE the design"
...Læs mere
pris10,597.00 DKK
VariantPriam Lux duovogn, deep black med crome/sort stel
Betal rentefrit med BabySam-kort
Udsolgt i webshop365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Her en eksklusiv og elegant vogn fra Cybex Priam serie. En vogn som selv de kræsne forbrugere er tilfredse med.

"The Details are not just the details. The details MAKE the design"
Sådan udtalte den amerikanske designer Charles Eames sig, da han designede sin ikoniske Eames-stol, som er verdenskendt for sin kombination af funktionalitet og stil. Cybex har med sin PRIAM serie skabt en serie af klapvogne og tilbehør, som hylder netop denne tankegang, og har i forbindelse med dette formået at lave nogle produkter, som ikke 'bare' er en klapvogn, men derimod en helt ny måde at tænke over børneudstyr på. 

Pakken består af Cybex PRIAM Lux liggedel + klapvognsdel samt et stel Ultra smart løsning fra Cybex, som gør op med tankegangen om, at det skal være besværligt at transportere ens børn. 

Liggedelen har en blød skummadras som giver maksimal komfort og et sundt miljø til din baby. Ventilationen består af 2 'vinduer' som kan åbnes og lukkes individuelt, hvilket giver optimal ventilation og den bedste udsigt. Kan bruges fra fødsel til 9 kg., svarende til ca. 6 måneder. Liggedelen er udstyret med en solskærm med UPF50 + solbeskyttelse. Liggedelen måler 86 x 46 x 62 cm. Og vejer 4,9 kg. Regnslag medfølger.

Klapvognsdelen kan justeres i flere positioner sådan så barnet får den bedste komfort på turen. Sædet kan vendes både fremadvendt og bagudvendt. Ultra-polstrede sæde, som højner komforten for dit barn. Timelange gåture er intet problem, når man bliver transporteret som en regent! Intelligent designet: Sædet er dimensioneret til at passe til de mest gængse bord-mål, så vognen pludseligt kan bruges som en højstol. Frontbøjle i høj kvalitet kan åbnes sidelæns for nemmere adgang til barnet. Ergonomisk designet, så barnet altid har den mest optimale sidde/ligge position. Ligge/hvile position ved klapvogns-sædet, som gør barnet i stand til at ligge helt fladt ned. Dette kan justeres ved hjælp af én hånd. Simpelt og elegant.

Vognen har ekstra stor solbeskyttende kaleche, som har indbygget UVP 50+ beskyttelse. Lavet til hverdagen: Det super sildstærke stof er perfekt til de strabadser, man møder i løbet af en dag. 

Alt i alt er en Priam vogn med Lux liggeden og sæde den perfekte duovogn.
Et top produkt fra Cybex.

  • Varenummer: 307581, 332079, 332086
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk