Spar 21%
Primo cosmos black inkl. primo base

Primo cosmos black inkl. primo base

Britax-Römer
  PRIMO er designet til forældre, der kan lide fleksibilitet og tilbyder bekvemmeligheden ved en støttepude lavet til mindre børn og en smart designet solbeskyttelse.
...Læs mere
prisSpar 400.00Før 1,899.001,499.00 DKK
VariantPrimo cosmos black inkl. primo base
Bestillingsvare - Levering: 7-9 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

 

PRIMO er designet til forældre, der kan lide fleksibilitet og tilbyder bekvemmeligheden ved en støttepude lavet til mindre børn og en smart designet solbeskyttelse. Der er forskellige monteringsmuligheder, så den passer til alle typer biler.

Let at bære
PRIMO er vores mest kompakte og lette autotsol, der er virkelig nem at bære. Som en kokon beskytter de polstrede sidevinger dit barn i tilfælde af sidekollision, samtidig med at det sikres, at rejsen er behagelig. Den bløde polstrede nakkestøtte og den specialdesignede støttepude giver en naturlig soveposition og kan fjernes, når dit barn ikke længere har brug for dem.

Let at flytte
PRIMO kan monteres på PRIMO BASE, hvilket øger fleksibiliteten og gør hverdagen mere behagelig. Babyautostolens lave vægt gør det let at bevæge sig mellem forskellige biler og fra bilen til en klapvogn. Du kan hurtigt og nemt fastgøre babyautostolen til enhver klapvogn fra Britax Römer, der er CLICK & GO-kompatibel.

 

Primo Base

Et let valg
PRIMO BASE giver dig fuld fleksibilitet og passer i de fleste biler. Du installerer basen med ISOFIX og et støtteben eller med bilens trepunktssele og et støtteben. Basen er monteret i bilen, og du skal blot klikke Primo babyautostol af og på.

Godkendelse: ECE 44/04
Fra nyfødt til 13 kg ca.13 måneder
Montering bagudvendt

  • Montering: Isofix
  • Stolens retning: Bagudvendt
  • Montering: Sele
  • Varenummer: 337653, 337651
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk