Puslebordet, Skuffer, Classic White

Puslebordet, Skuffer, Classic White

Sebra
Sebra Puslebordet med skuffer er et puslebord, der let kan forvandles til et klassisk opbevaringsmøbel, når behovet for puslebordet hører op.
...Læs mere
pris4,795.00 DKK
VariantPuslebordet, Skuffer, Classic White
Udsolgt i webshop365 dages returret
* OBS! Denne vare har specielle leveringsvilkår
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Sebra Puslebordet med skuffer er et puslebord, der let kan forvandles til et klassisk opbevaringsmøbel, når behovet for puslebordet hører op. Møblet kan anvendes på børneværelset såvel som i husets øvrige rum. Den praktiske forvandling fra puslebord til opbevaringsmøbel sker ved, at puslepladen nemt fjernes fra underdelen. Denne egenskab gør, at det ikke er nødvendigt at opmagasinere et komplet puslebord eller skille sig af med et helt puslebord i en eventuel periode imellem blebørn - eller når behovet for et puslebord blot forsvinder helt. Det giver puslebordet en ekstra lang levetid og et produkt, der kan vokse med barnet eller dets søskende.

Denne udgave er i en klassisk og tidløs farve, der gør den oplagt til ethvert børneværelse og som et møbel, der kan gå i arv mellem søskende. Skufferne kan bruges til tøj, legetøj, sengetøj, bleer eller hvad der nu er behov for at opbevare. Fronterne fremstår med udskårne greb, der sammen med bordets afrundede hjørner er med til at øge sikkerheden på børneværelset, fordi der ikke er skarpe hjørner og kanter.

Sebra Puslebordet er behandlet med en antibakteriel, miljøvenlig og giftfri træmaling, som sikrer et renere indeklima og beskytter barnets sundhed. Træmalingen er uafhængigt testet efter de restriktive JIS Z 2801 normer blandt andet på E. coli- bakterier.
Malingen er testet og godkendt i forhold til REACH. REACH er EU's grundlæggende kemikalielovgivning der skal sikre, at kemikalier bruges forsvarligt, med minimal risiko for sundhed og miljø. Sebra Puslebordet lever op til sikkerhedskravene i DS/EN 12221-1 + A1:2013.

Møblet kommer usamlet i 3 kasser og samles let ved at følge den tilhørende samlevejledning.

Puslebordet er beregnet til børn fra fødsel op til 11 kg.

  • Varenummer: 306695, 306699, 306701
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk