Sådan bliver det nemt at være aktiv

Hvis du elsker frisk luft og høj puls, hvorfor så sætte tempoet ned, fordi du får et barn? Børn trives i en aktiv livsstil, og du bliver en gladere forælder.

Måske har du hørt, at det kan være svært at komme af sted på tur med en lille baby? At det er let at synke lidt hen i sofaen i stedet for at komme ud og få frisk luft og pulsen op? Sådan behøver det ikke at gå for dig.
Forestil dig i stedet, at du pakker din baby lunt i cykeltraileren og cykler en tur i skoven. Her parkerer du cyklen, hvorefter du nemt og hurtigt forvandler cykeltraileren til en sporty klapvogn, så du og familien kan nyde en dejlig gåtur i det fri. Eller du kan pakke løbeskoene ned i cykeltraileren, cykle ud til din favoritrute og let ændre cykeltraileren til en løbevogn. Alt imens dit barn sidder sikkert og komfortabelt hen over alle små bump på vejen.


Tanken bag Thule Chariot

Multisport Trailer er, at dit liv som mor eller far til et lille barn fortsat skal være aktivt, sundt og rigt på oplevelser. Du skal kunne cykle, løbe og gå ture, præcis som du plejer. Nu har du bare dit barn med på eventyr. Når I er ude sammen, lærer dit barn at sætte pris på naturen. Det oplever at komme ud og bevæge sig som en naturlig del af hverdagen, og den oplevelse er en god værdi at videregive.


Er pladsen trang, er Thule Chariot det perfekte valg, for her får du en vogn, som klarer fire aktiviteter. Så slipper du for at fylde dit skur med forskellige vogne til forskellige aktiviteter, da du har det hele i en og samme vogn.


Skift let funktion

Thule Chariot Multisport Trailer er designet, så du let kan forvandle vognen fra klapvogn til cykeltrailer eller løbevogn. Ja, du kan ligefrem tage den med på langrendsski. Uden brug af værktøj kan du med nogle få klik skifte funktion på vognen. Det skal være let at komme af sted – og det gælder også, hvis du skal have traileren med i bilen. Den kan ved blot to klik klappes helt sammen, så den fylder minimalt.


Alle monteringsdele kan du opbevare på traileren. Når du piller de små hjul på klapvognen af, fordi I skal på cykeltur, vender du dem blot om og klikker dem fast på traileren, så de ikke forsvinder. Og den stang, der skal hægte anhængeren fast til din cykel, finder du fx på vogn-ens side.


Og hvordan er det så for dit barn at sidde i traileren og spejde ud på verden? Det er rart og sikkert at komme ud og få nye indtryk, det kilder i maven, når du sætter fart på, og trailerens affjedring betyder, at det altid kun er sjovt, når I bumler hen ad en skovsti.