Sådan bruger du en babynest

Et af de nyeste produkter på markedet til de mindste babyer er en babynest. Her får du en guide til, hvordan du kan bruge babyreden - og råd til, hvad du bestemt ikke skal bruge den til.

Do

· Tænk på din babynest som et sted at lægge din baby, når du ikke kan have den lille i dine arme. Babynest er ikke en seng, den er en tryg rede til vågne børn.


· Hver gang du skal lægge dit barn fra dig, fordi du skal lave mad, tage telefonen eller drikke en kop kaffe, kan du bruge babynest, i stedet for at lægge dit barn på et tæppe i det store åbne rum eller i hjørnet af en sofa (med risiko for at den lille triller ned).


· Når du er på besøg hos andre, er en babynest nem at tage med, og for din lille baby vil det være mere trygt og velkendt at ligge lidt her end i fremmede omgivelser.


· Læs altid vejledningen til din babynest, så du for eksempel placerer dit barn rigtigt på ryggen og med hovedet i den spidse ende af reden.


· Sørg altid for, at dit barn ikke får det for varmt i reden, og tjek, at der ikke er løse dele som knapper og snore, som den lille kan komme til at sluge.

Dont

· Du må ikke lægge dit barn til at sove i din egen seng i en babynest. Risikoen for overophedning er for stor.


· Når dit barn er stor nok til at kunne vende sig, skal du stoppe brugen af babynest.


· Du må ikke bære dit barn i en babynest. Kun ved brug af godkendte bæreremme medfølgende til en nest. fx. Cuddlenest fra BabyDan.


· Lad være med at putte dyner, puder og bamser ned i reden, selv om det ser sødt ud. Dit barn risikerer at få det for varmt og få besvær med at trække vejret.

Da Baby Nest blev testet

Voksi sendte inden produktion deres Baby Nest til risikovurdering hos SGS, et teknologisk institut, der laver test og certificeringer for produkter i hele verden. Herfra kom en række anbefalinger, blandt andet om ikke at bruge Baby Nest til samsovning med dit barn, fjerne udvendige snore paå produktet med mere. Voksi udskød lanceringen af babynest knap halvandet år for at tilrette produktet mest muligt ud fra disse anbefalinger.

​​​​​​​

Kilde: Ida Ising & Voksi team, Produktudvikler hos Voksi.

Babyrede - Steel Grey
Kun i webshop
Småfolk
Babyrede - Steel Grey
449.00 DKK
Udsolgt i webshop

Relaterede artikler

BUDGET VS LUKSUS BABY

Det er ingen hemmelighed, at udstyr til baby kan gå hen og blive en stor udskrivning - men det kan også sagtens gøres på budget. Hos BabySam har vi Danmarks største og bredeste sortiment. Det betyder helt konkret, at du hos os kan shoppe både lækkert design, i god kvalitet, hvor der er kælet for detaljen og budgetvenlige funktionelle alternativer.

ADVOKATENS GODE RÅD

Familieadvokat Helene Treschow fra TVC Advokatfirma giver indblik i, hvad det juridisk medfører at få et barn. Læs med og bliv klogere på, hvad I som forældre bør tage stilling til. Du får svar på en række af de spørgsmål, I måske har sparket til hjørne i en travl hverdag, hvor timerne overhaler jeres gøremål.

KLASSISK DESIGN MED NYE FEATURES

Prime er en spritny barnevogn fra Scandia, der trækker nostalgiske spor tilbage til starten af 1950’erne, hvor de første eksklusive Scandia-barnevogne så dagens lys.

UDSTYRSGUIDE TIL FØRSTEGANGSFORÆLDRE

Så snart I ved, at I skal være forældre for første gang, vælter det ind med spørgsmål, for det enorme udbud af udstyr er en helt ny verden af ting, I aldrig har hørt om før! Her får du svar på nogle af de ting, de fleste undrer sig over.