Prismatch
Sebra Sengen, Forest Lake Blue
Sebra

Sebra Sengen, Forest Lake Blue

Sebra
Kun i webshop
Sebra Sengen – sengen, der vokser med barnet. Sebra Sengen, Baby & Jr. er en dansk-designet baby- og børneseng, som kan udtrækkes til juniorseng. 
...Læs mere
Sebra Sengen, Forest Lake Blue
OneSizeOneSizeOneSizeOneSizeOneSize
prisDagspris4,926.00 DKK
VariantOneSize
Betal rentefrit med BabySam-kort
Udsolgt i webshop365 dages returret
* OBS! Denne vare har specielle leveringsvilkår
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

Sebra Sengen – sengen, der vokser med barnet.

Sebra Sengen, Baby & Jr. er en dansk-designet baby- og børneseng, som kan udtrækkes til juniorseng. 

Sebra Interiør erhvervede i 2016 retten til Juno sengen, oprindeligt designet af Viggo Einfeldt i 1942-43, og relancerede den klassiske, tidløse og smukke seng under navnet Sebra Sengen. Sengens design kunne således fejre 75-års jubilæum i 2017.  Sengen blev oprindeligt kendt, som ”sengen, der vokser med barnet” – et slogan der må siges at være sand, da der er tale om en funktionel seng med en udtræksfunktion, som gør, at sengen kan anvendes af barnet igennem flere barnestadier fra baby til junior (155 cm). Det sikrer længere anvendelse til gavn for både barnet, familien og miljøet. Juno sengen, adskiller sig ved at være en af de første, hvis ikke dén første barneseng, som havde barnets sikkerhed i fokus. Sikkerhedselementet er altså en del af sengens dna, men selvom Juno sengen dengang og op igennem årene har været en god og sikker seng, som er gået i arv fra generation til generation, så lever Viggo Einfeldt's oprindelig design ikke længere op til nutidens strenge sikkerhedskrav. 
Sebra Interiør har derfor tilpasset sengen og dens funktionalitet noget i forhold til det oprindelig design både for at kunne leve op til de nutidige standarder for barnesenge og samtidig for at kunne tilgodese nutidens forældre. Blandt andet kan sengens bund hæves, således barnet i de første spæde måneder er lettere at løfte op fra sengen og lægge i sengen. Den hævede sengebund gør det nemmere at få et godt og sikkert greb om barnet når det skal tages op og samtidig kan forælderen bedre støtte spædbarnets baghovedet og nakken når barnet skal sove, fordi afstanden til sengebunden ikke er så lang – det er både sikkert for barnet og bedre for forælderens ryg. Når barnet begynder at gøre tegn til selv at kunne komme op i siddende eller kravlende position sænkes sengens bund.
De, for sengen så karakteristiske og håndværksmæssigt svære tremmesider og gavlender skaber sikkerhed for barnet i dets første leveår og sikrer, at barnet ikke triller ud når det begynder at kunne bevæge sig mere, sidde selv eller, når det begynder at kunne stå oprejst. Sengens tremmer er skåret til i bunden, så der opstår en hældning, som gør, at barnet ikke kan få fodfæste og klatre/falde ud over sengens kant. Monteringen af tremmesiderne, som kan fjernes når barnet selv kan kravle ud af sengen, er gjort mere brugervenlige i forhold til det oprindelige design.
De forskellige kombinationsmuligheder gør det muligt hele tiden at finde nye anvendelsesmuligheder, hvilket var en af Viggo Einfeldts oprindelige idéer bag Juno sengen.

Sebra Sengen, Baby & Jr., kommer i to forskellige trækvaliteter og adskillige farver. Denne udgave er den klassiske og tidløse farve classic white, der gør den oplagt til et hvert børneværelse og som en seng, der kan gå i arv fra generation til generation ligesom Juno sengen gjorde. Sebra Sengen, Baby & Jr. er behandlet med en antibakteriel, miljøvenlig og giftfri maling/olie, som sikrer et renere indeklima og beskytter barnets sundhed. Mikrobiologiske sølv-ioner, som især bliver brugt i sundhedssektoren, nedbryder og forhindre mikroorganismer i at gro og mindsker derfor også spredningen af bakterier. Træmalingen er uafhængigt testet efter de restriktive JIS Z 2801 normer blandt andet på E. coli- bakterier. Malingen er testet og godkendt i forhold til REACH. REACH er EU's grundlæggende kemikalielovgivning der skal sikre, at kemikalier bruges forsvarligt, med minimal risiko for sundhed og miljø. Sebra Sengen, Baby & Jr. lever op til sikkerhedskravene i DS/EN 716-1 + A1:2013.


Møblet kommer usamlet og samles let ved at følge den tilhørende samlevejledning, som bør gemmes til senere brug.

Sebra Sengen, Baby & Jr. er beregnet til børn fra fødsel op til 155 cm.

 

Materiale: massiv bøgetræ

Længde 115 cm

Bredde 75,8 cm

Højde 88 cm

Udtrækslængde 155 cm

  • Varenummer: 304097
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk