Sengerand, Snow

Linea by Leander
VI PRIORITERER HØJ KVALITET Den lækre Linea by Leander® sengerand er fremstillet af en blød og kraftig bomuld i høj kvalitet. SENGERANDENS PASFORM OG FUNKTION
...Læs mere
Sengerand, Snow
pris399.00 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
Fri levering på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer

VI PRIORITERER HØJ KVALITET

Den lækre Linea by Leander® sengerand er fremstillet af en blød og kraftig bomuld i høj kvalitet.

SENGERANDENS PASFORM OG FUNKTION

Linea by Leander® sengeranden er en såkaldt half-size – det vil sige, den kun dækker den ene halvdel af sengen. På den måde sikres der luftgennemstrømning til barnet, for en optimal søvn og naturlig regulering af temperaturen i sengen. Hvis hele sengen ønskes afdækket, kan 2 sengerande benyttes.

Sengeranden passer til Linea by Leander® babysengen, og kan flyttes rundt i sengen og skærme, hvor der er mest brug for det. Samtidig passer sengeranden til alle sengens positioner: høj, lav og med tre sider.

FINE DETALJER

Der er kræset for detaljen med dekorative syninger og prikkede bindebånd til fastgørelse af sengeranden på ydersiden af tremmerne.

• H: 30 cm, D: 2 cm, L: 181 cm
• 100% bomuld. Fyld: 100% polyester
• Oeko-Tex® 100 godkendt materiale
• Kan vaskes ved 40 grader
• Fastgøres med fine prikkede bindebånd

TANKERNE BAG LINEA BY LEANDER® TEKSTILSERIEN

Tekstilserien til Linea by Leander® sætter kulør på møblerne og komplementerer den enkle form og de stramme linjer. Et enkelt, subtilt design med fokus på detaljen og den gode langtidsholdbare kvalitet. 
Serien er designet med henblik på at give brugeren mulighed for at lege med farvekombinationer og udtrykke sin egen stil. Produkterne kommer i forskellige, nøje udvalgte farver, som fungerer på kryds og tværs. Serien rummer både farver til det klassiske dreng/pige univers og kraftige kulører med mulighed for mix & match. De mange farvekombinationer giver mulighed for at skabe forskellige udtryk i børneværelset - ro og harmoni til babyen og gang i kulørerne til tumlingen.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk