Sengetid


INSPIRATION TIL JUNIORVÆRELSET

At indrette et værelse til dit barn, så det både kan lege, hygge og holde orden, kan være en ordenlig mundfuld. Stylist Majbritt Olsen fortæller her, hvordan du kan holde juniorværelset ryddeligt ved at skabe gode opbevaringsmuligheder for dit barn.

GODE RÅD TIL OVERNATNING

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur. Mange børn sover uroligt – især i de perioder, hvor de udvikler sig meget.


UDSTYRSGUIDE TIL FØRSTEGANGSFORÆLDRE

Så snart I ved, at I skal være forældre for første gang, vælter det ind med spørgsmål, for det enorme udbud af udstyr er en helt ny verden af ting, I aldrig har hørt om før! Her får du svar på nogle af de ting, de fleste undrer sig over.


INSPIRATION TIL BABYVÆRELSET

Det kan være en udfordring at skulle indrette et værelse til en lille ny. Derfor har vi spurgt stylist Majbritt Olsen til råds, så du kan få nogle tips og tricks til hvordan du kan indrette din babys sengehjørne på børneværelset optimalt.

GUIDE TIL DYNE

Når du er på udkig efter en dyne til dit barn, er det vigtigt, at du vælger en høj kvalitet. På den måde sikrer du dit barn den bedste nat og dag.


HAR DU EN REJSESENG

En rejseseng er perfekt, når dit barn skal overnatte hos bedste eller et fremmed sted. En rejseseng kan nemlig klappes sammen og er let at transportere. Og du giver dit barn de samme trygge rammer som i tremmesengen derhjemme.

Tips til at putte dit barnTips til at putte dit barn

GUIDE TIL MADRAS

Det må være intenst at opleve verden for allerførste gang - hver eneste dag på nye måder. Man forstår godt, at de søde små bliver trætte indimellem. Og det er mange timer i døgnet, de har brug for at sove og ligge ned. En god madras kan medvirke til en bedre søvn for baby. Vi har derfor lavet en madrasguide som kan hjælpe dig på vej, når du skal købe en madras til baby.

GUIDE TIL SENG

Mange forældre har det bedst med, at det lille spædbarn sover i nærheden af dem. Derfor vil den første seng ofte være placeret i soveværelset. Faktisk ved man, at mors og fars åndedræt stimulerer babys vejrtrækning, og selvfølgelig vil nærhed også skabe den tryghed, som baby har brug for.

ULD ER MEDVIRKENDE TIL EN GOD NATTESØVN

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur. Mange børn sover uroligt – især i de perioder, hvor de udvikler sig meget.


3 FEDE FIFS TIL AT PUTTE DIT BARN

Som forælder har du formentlig prøvet, at det til tider kan være en kamp at få dit barn til at falde i søvn om aftenen. Det er hårdt, når du står i det, og skal prøve af, hvad der er den bedste løsning for dig og dit barn. Som førstegangsforældre til et lille barn kan det være rart at få et par gode råd fra andre forældre med på vejen til, hvordan du kan putte dit barn.

Tips til at putte dit barnTips til at putte dit barn

DIT BARN SOVER IGENNEM - DU VED DET BARE IKKE

Mange forældre er frustrerede over, at deres lille baby stadig vågner om natten for at spise, blive vugget eller få en sut i munden. Men det betyder faktisk ikke, at barnet ikke sover igennem.

HØJTLÆSNING FOR DE MINDSTE

Det er hyggeligt at læse højt for dit barn, men faktisk kan det også hjælpe dit barn til at klare sig bedre i livet. Så grib en god historie, og sæt jer godt til rette – der er tusindvis af søde, sjove og finurlige historier at vælge imellem.

SOV SØDT UNDER DYNEN

Skab en god start for dit barn med sunde søvnvaner. Læg den lille til at sove med en dyne i naturlige materialer, der er testet grundigt og er perfekt til både sommer og vintersøvn.

HVIS DU VED DET HER OM DIN BABYS SØVN...

... er du godt klædt på til de første seks måneder med en lille ny i familien. Sundhedsplejerske og certificeret børnesøvnsspecialist Tanja Almbjerg giver gode råd.

STOF TIL BØRNS FANTASI

Vanilla Copenhagen designer sengetøj til børn, du kan fortælle godnathistorier om. De søde motiver på dynen giver tryghed.

VORES BEDSTE GODNATSANGE

“Mine børn er ved at være for store til at blive sunget i søvn, men da de var mindre, sang vi Elefantens vuggevise, fordi den er rolig og hyggelig og handler om rare dyr.”


VORES BEDSTE PUTTETRICKS

“Et råd, som jeg ofte giver gravide veninder, er faktisk at lade være med at stresse på forhånd over, om de giver deres baby dårlige sovevaner de første måneder."

3 forældres bedste tricks til putningen!


NÅR DIT BARN SKAL PASSES UDE

Der kommer en dag, hvor mor og far skal alene i byen igen. Familiepsykolog Heidi Agerkvist giver gode råd til, hvornår og hvordan det er trygt at få passet dit barn første gang.


ET KÆRLIGT SOVEKRAM

Der kommer en dag, hvor mor og far skal alene i byen igen. Familiepsykolog Heidi Agerkvist giver gode råd til, hvornår og hvordan det er trygt at få passet dit barn første gang.


INDRET TIL AT SOVE GODT

I livet med en lille baby kommer du til at tænke på og tale om søvn (både din egen og dit barns) som aldrig før. Søvn er vigtigt – og det betyder noget, hvor du stiller sengen.

Rengøring af barnevognRengøring af barnevogn


GUIDE TIL BARNEVOGN

Inden du begiver dig ud i et vigtigt valg, som køb af barnevogn, er der nogle ting, du skal overveje. Den første køreglæde er vigtig, og det er derfor altafgørende, at I anskaffer jer et velfungerende og praktisk køretøj, der passer til netop jeres behov og livsstil.

HER ER DIT BARNS BEHOV I FOKUS

Stokke designer udstyr, der vokser med dit barn. Med Sleepi får du en seng, der kan følge dit barn i 10 år og hele tiden forvandles i takt med jeres skiftende behov.


GUIDE TIL KLAPVOGN

Dit barn vokser hver dag, og før du aner det, er det tid til en klapvogn, hvor dit barn kan nyde et godt udsyn til verden. Vi har svar på 7 spørgsmål om klapvogne, når du skal på indkøb.


GODT AT VIDE NÅR DU KØBER BABYALARM

Synes du også at det kan være svært at vælge en babyalam? Her er et par tips, til at gøre det lidt nemmere.