Sengetøj Junior, Wildlife
Sebra

Sengetøj Junior, Wildlife

Sebra
Wildlife printet, i multi, består af en masse blade med beroligende farverne, som bevæger sig inden for nogle af efterårets allersmukkest farver, med terrakotta farver, rust, sennepsgul og jægergrøn, mixet med mere neutrale f
...Læs mere
Sengetøj Junior, Wildlife
pris449.95 DKK
VariantOneSize
4 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Wildlife printet, i multi, består af en masse blade med beroligende farverne, som bevæger sig inden for nogle af efterårets allersmukkest farver, med terrakotta farver, rust, sennepsgul og jægergrøn, mixet med mere neutrale farver samt nogle af Sebra Interiør’s velkendte pastelnuancer i rosa og blålige toner, alle med en blød, lettere sløret beige undertone.
På dynebetrækket er der påsyet fire nulreflapper hvoraf den ene forestillet et blad og som en ekstra fin lille detalje har sengetøjet et kantbånd i lækker karrygul farve.
Dyne- og pudebetrækket er begge udstyret med en YKK-kvalitets-lynlås og kommer indpakket i en lille lækker pose i samme kvalitet og print som sengetøjet. Brug posen til opbevaring af mindre stykker legetøj, spillebrikker eller tegneting.

Juniorsengetøjet er GOTS-certificeret - din garanti for et økologisk kvalitetsprodukt.

Om GOTS-certificeringen:
Garanterer et økologisk og bæredygtigt produkt, produceret ud fra en række høje miljømæssige standarder for hele produktionskæden – lige fra høstningen af råmaterialerne til emballagen. GOTS sikrer, at produktet er produceret under gode arbejdsforhold. Sebra Interiør licensnummer: 24993.

Materiale 100% bomuld, GOTS-certificeret

Længde 140 cm

Bredde 100 cm

Pudebetræk 45 x 40 cm

Vaskeanvisninger 60 grader

  • Materiale: GOTS
  • Varenummer: 307451
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk