Sjov i sommerregnen

Kalenderen siger sommer, men regnen siler ned. Er det stadig lidt lunt i vejret, er det bare om at komme ud og lege i det våde element.

Få inspiration til sjove lege for både store og små.

Flac Gummistøvler - Jaune/Gul
Aigle
Flac Gummistøvler - Jaune/Gul
350.00 DKK
Online
5 butikker
Termo Gummistøvler - Sort
Aigle
Termo Gummistøvler - Sort
399.95 DKK
Online
22 butikker

Hop i vandpytter

På med gummistøvler og regntøj, og så gælder det ellers bare om at gå på jagt efter de største vandpytter, I kan finde. Giv slip på alle regler, og plask, hop, løb og dans rundt pytterne, så det pjasker til alle sider.


Dans regndans

Siler regnen bare ned, er det perfekt til en lille regndans. Spil på trommer på plasticspande og dans rundt, mens I synger. I kan selv finde på en god dansesang eller tage Bamses regnvejrssang: ’Vi gi’r regnen et brusebad, så solen kommer og er så glad og tørrer hele huset, alt regnen og bruset, helt uden at bruge en klud.’

Sæt sejlskibe i søen

Tag Lego-mænd eller andre små figurer med udenfor, saml nogle nedfaldne blade, og find en stor vandpyt. Nu kan du forme små både at bladene og give figurerne en sejltur.


Vandkamp

I bliver alligevel plaskvåde i regnen, så hvorfor ikke lege vandkamp. Find vandpistoler og vandballoner frem og … angriiiiiib!


Hvem plasker højest?

Regnvejr er også ideelt til en plaske-konkurrence. Samle nogle forskellige grene og sten udenfor, find en stor vandbyt og kast stenene og grenene ned i den én efter én. Hvem laver det største plask?

Skibe, Badelegetøj
Playgro
Skibe, Badelegetøj
39.95 DKK
Online
27 butikker
Splash Vand Skyde Dyr
Kun i webshop
B Toys
Splash Vand Skyde Dyr
139.95 DKK
Online
Kontakt butik

Gå en hyggelig tur

Hvis I er klædt godt på med gummistøvler, regntøj og måske en lille paraply, kan det være superhyggeligt at gå en stille tur i regnen og bare nyde de kolde dråber på næsen og den særlige duft af sommerregn.


TIP! Når I kommer ind igen, så lav en stor gryde varm kakao – det smager himmelsk når man har fået våde kinder og masser af frisk luft.

Andre artikler fra BabySam

FØDEVARER DU IKKE SKAL SERVERE FOR BABY

Det er vigtigt at være opmærksom på, at den kost, forældrene spiser, sjældent egner sig som føde for de små med et fordøjelsessystem, som endnu ikke er færdigudviklet.

VÆLG DEN RIGTIGE AUTOSTOL

Det kan være svært at finde rundt i autostole junglen. Vi hjælper dig med vejledning så du finder den autostol som passer til jeres behov.

Miniguide til bilferien

MINIGUIDE TIL BILFERIEN

Er vi der ik' snaaaart? Det er velkendte spørgsmål, som mange forældre har hørt når de kører på lange ture med børn. Læs her hvordan I får den bedste tur.

ULD GIVER GOD NATTESØVN

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur.