Skovbrand
LEGO

Skovbrand

LEGO
Kun i webshop
Børn kan blive brandslukningshelte med det fantastiske LEGO® City legesæt Skovbrand (60247).
...Læs mere
Skovbrand
pris99.95 DKK
VariantOneSize
7 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Børn kan blive brandslukningshelte med det fantastiske LEGO® City legesæt Skovbrand (60247). Det indeholder en sej brandvæsenbuggy med minifigurførerhus og legetøjs-vandkanonbrandslukker samt et træ med flammer og en søvnig ugle på grenene. Og med LEGO City tv-helten Clemmons som en del af handlingen kan dette sæt virkelig fyre op under børns fantasi! Sjovt brandslukningslegesæt til børn Dette legesæt er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elskeractionlegetøj. Den nemme byggevejledning sikrer, at selv spirende LEGO byggere kan nyde en fordybende og selvstændig bygge- og legeoplevelse. Sejt brandvæsenlegetøj til børn LEGO City brandvæsensæt giver børn mulighed for at nyde åbne eventyr og actionfyldte scenarier, der afspejler virkelige situationer. Den brede vifte af detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer fører børn til en verden, hvor kreativitet og fantasi kan trives.

Legetøjet Skovbrand er en fremragende introduktion til den spændende LEGO® City verden. Det er perfekt til børn mellem 5 og 8 år og er designet til at inspirere til ubegrænset, fantasifuld rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.

Hvad er der i æsken? Dette legesæt (60247) indeholder en sej buggy med en vandkanon til brandmanden bag rattet, et legetøjstræ med flammer og en søvnig uglefigur. Masser af mulighed for fantasifuld leg.

I færdigbygget tilstand er brandslukningsbuggyen over 4 cm høj, 12 cm lang og 5 cm bred, mens træet er over 3cm højt, 6 cm bredt og 5 cm dybt.

Alder: 5+
Dele: 84

  • Varenummer: 333081
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk