Snemand Frost og frøken Tø

Når vinteren er over os, gælder det om at finde det rigtige tøj til både de iskolde og de mere sjaskede og smattede dage.

5 spørgsmål du kan stille, før du køber

1. Holder tøjet mit barn varmt?
Ja, hvis det er vand- og vindtæt og beregnet til en dansk vinter. Se efter, om tøjet har dårlige sømme, for her kan der trænge vand ind, når dit barn sætter sig på jorden.


2. Kan huden ånde?
Åndbarhed er en måling af, hvor meget damp der kan passere fra indersiden af overtøjet til ydersiden. En åndbarhed på 3.000 g er fint til børn, der ikke sveder så meget som voksne.


3. Er tøjet vandtæt?
Vandtæthed er en måling af, hvor højt et vandtryk der skal til, før vandet går gennem stoffet. Et vandsøjletryk på 3.000-4.000 mm er fint.


4. Kan mit barn bevæge sig?
Tøjet må ikke være så stort (til at vokse i), at det forhindrer dit barn i at bevæge sig frit. På flyverdragt eller overtræksbukser skal du kunne få fat i en håndfuld stof under barnets numse.


5. Er tøjet nemt at få af og på?
En lang lynlås i flyverdragten gør den nemmere at komme ind og ud af. En let og blød dragt er let at håndtere for barnet, og jo færre knapper, jo bedre.

Kilde: Forbrugerrådet Tænk og Teknologisk Institut.

En flyverdragt er varm og praktisk til dae mindste børn. Den skiller aldrig på midten og er nem at trække uden på det almindelige tøj.

Basic Termotøj - Iceblue 717
CeLaVi
Basic Termotøj - Iceblue 717
249.95 DKK
På lager

Til overgangsperioden forår og efterår er et termosæt genialt til aktive børn. Sammen med regntøj kan det klare meget leg i mudder, træer og pytter.