Spisetid

BegynderskoBegyndersko

OM AT AMME ELLER GIVE FLASKE

Begge mine drenge har fået flaske, da jeg var mest tryg ved det. Vi vidste altid, hvor meget de havde fået at spise. Desuden var det en fordel, at min mand kunne være lige så meget på som mig(...)"


FORÆLDRENES BEDSTE RÅD OM AMNING

Der er mange følelser koblet til det at amme. Det kan gøre afsindigt ondt og i nogle tilfælde, er det ikke muligt for dig som nybagt mor at amme din baby.

5 fødevarer du ikke må give til baby5 fødevarer du ikke må give til baby

5 FØDEVARER DU IKKE MÅ SERVERE FOR BABY

Alle forældre vil det bedste for deres små poder, og hvor den første tid som regel går med at få styr på søvn og amning, så går der ikke længe, førend du skal til at overveje, hvad du skal give din baby at spise, når føden ikke længere kun kommer fra bryst eller flaske.

Tips til at putte dit barnTips til at putte dit barn

VELKOMMEN TIL VERDEN

Hvor meget tøj bruger en baby på cirka 3,5 kg og 54 cm? Og hvad skal du ellers huske at have klar? Tjek her på huskelisten, om du er babyklar.


KENDER DU TYPEN

Hvis du var en højstol, ville du så være klassisk, økologisk, moderne eller bare en stol i en frisk farve? Vi guider dig gennem stolevalget med et glimt i øjet.

amning eller brystpumpeamning eller brystpumpe


AMNING OG BRYSTPUMPE

Har du brug for brystpumpe? Der kan være flere grunde til, at du får brug for at bruge en brystpumpe, enten som supplement eller erstatning for amningen.

10 GRUNDE TIL AT NOMI ER EN POPULÆR HØJSTOL

I en hel del danske børnefamilier står der en Nomi højstol fra Evomove. Med god grund. Tjek her, hvilke egenskaber, der gør Nomi til et populært valg som barnets første stol.

10 TIPS TIL EN VELLYKKET AMNING

Her er sundhedsplejerskens 10 tips, du skal kende for en vellykket amning. De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.

SandalerSandaler

KOST OG SUNDHED UNDER GRAVIDITETEN

Når der vokser en lille krudtugle inde i din mave, er det vigtigt at huske på, at den kost og de vaner du har, ikke bare påvirker dig, men jer begge. Det er vigtigt at få en god start i livet, derfor er det vigtigt med sund og varieret kost samt regelmæssig motion under graviditeten.

BegynderskoBegyndersko

VERDENS FØRENDE INTET MINDRE KAN GØRE DET

Du kender sikkert klapvogne, graviditetspuder og vugger fra italienske Chicco. Men kender du også deres lækre plejeprodukter? Nu kan de fås hos BabySam. Chicco er eksperten i udstyr og plejeprodukter til småbørn. De har 60 års erfaring og er blandt verdens førende inden for udstyr til børn.

TIPS TIL DEN LÆKRESTE MADKURV

Pak en lækker madkurv, og tag ungerne med i parken i det gode forårsvejr. Vi guider dig med nemme opskrifter her – det er slet ikke så svært.

TID TIL SKEMAD

Når dit barn er 4-6 måneder, kan du introducere skemad. Hos Sundhedsstyrelsen finder du de bedste råd til at komme godt fra start med mos og grød.