Philips Avent

Spout Cup 340ml PREM black

Philips Avent
Spout Kop Med Drikketud Fra Phillips Avent Den nye Philips Avent BPA-frie kop med drikketud har en patentanmeldt ventil, der garanterer, at der ikke kommer spild.
...Læs mere
Spout Cup 340ml  PREM black
pris119,95 DKK
VariantOneSize
7 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 299 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

Spout Kop Med Drikketud Fra Phillips Avent

Den nye Philips Avent BPA-frie kop med drikketud har en patentanmeldt ventil, der garanterer, at der ikke kommer spild. Tuden, der tåler at blive bidt i, og håndtagene gør det nemt for dit barn at drikke af koppen. Nemt for dit barn, bekvemt for dig. 

Kan let omdannes til en kop med frit løb. Du skal blot fjerne ventilen, og så bliver tudekoppen til en kop med frit løb.

Den vinklede drikketud er udformet, så den hjælper småbørn med at tage deres første nip, uden at de skal vippe hovedet for meget tilbage. Barnet kan tilvænne sig en naturlig nakkestilling, når det drikker.

 

Øvebægeret hjælper dit lille barn med at holde koppen og selv drikke. Disse håndtag er ikke kun formet, så små hænder let kan gribe om dem, de er også designet til at være skridsikre.

 

Det hygiejniske låg holder altid koppen ren. Uanset om du er hjemme eller på farten, holder det beskyttende hygiejniske låg altid drikketuden ren.

 

Mål: 340 ml.

BPA-frit materiale

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk