Stabelkasser, 10 stk.
Sebra

Stabelkasser, 10 stk.

Sebra
Stabelkasserne kommer i en fin æske og hver kasse har skønne illustrationer fra temaerne Seven Seas og Daydream.
...Læs mere
Stabelkasser, 10 stk.
pris199.00 DKK

Udsolgt

På lager i 28 butikker

365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Stabelkasserne kommer i en fin æske og hver kasse har skønne illustrationer fra temaerne Seven Seas og Daydream. Stabelkasserne har forskellige størrelser og for de mindre børn er det sjovt at stable kasserne ovenpå hinanden og bygge et højt tårn... for så igen at vælte det, til stor glæde og begejstring. De mindre børn vil også finde glæde ved at bruge stabelkasserne som puttekasse. For de lidt større børn er der på hver kasse et tal fra 1-10, så stabelkasserne også kan fungere som et værktøj til at lære de små tal og begreber som størst og mindst. Den største kasse har således tallet 10, mens den mindste har tallet 1.
Illustrationerne bevæger sig fra hav (de nederste) til jord (de midterste) og til luften (de øverste), hvilket også giver barnet en forståelse for naturen omkring det - oppe og nede.
Sæt kasserne ind i hinanden, hvis de skal fylde lidt mindre eller brug dem som et dekorationselement på børneværelset når de ikke bliver brugt til leg.

Stabelkassernes kerne består af et 100% genanvendt materiale, skabt af omdannede genanvendte fibre, som komprimeres til en stærk paplignende plade.  

Anbefalet alder: 1+.
Testet og godkendt i henhold til EN71-1, EN71-2 og EN71-3 – det Europæiske Legetøjsdirektiv.
Mærkning: CE.

Mål: 13,5 x 13,5 x 13,5 cm

  • Varenummer: 336567
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk