Strikkesæt Med 6 Nøgler Garn
Oxybul

Strikkesæt Med 6 Nøgler Garn

Oxybul
Kun i webshop
Med dette strikkestartsæt får dit barn en strikkelise, strikkepinde og 6 nøgler garn og alt det nødvendige til at starte på forskellige kreative aktiviteter med stigende sværhedsgrad.
...Læs mere
Strikkesæt Med 6 Nøgler Garn
pris149.95 DKK
VariantOneSize
21 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
FRI FRAGT TIL BABYSAM BUTIK
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Med dette strikkestartsæt får dit barn en strikkelise, strikkepinde og 6 nøgler garn og alt det nødvendige til at starte på forskellige kreative aktiviteter med stigende sværhedsgrad. Inden dit barn kaster sig over halstørklæder, kan barnet starte med at lave pomponer eller bruge den medfølgende strikkelise til at strikke og lave små armbånd med. Hver aktivitet udvikler barnets tålmodighed og præcision og giver det lyst til at gå videre! Når barnet føler sig trygt, kan det starte med strikkepindene og lære om retmasker, vrangmasker og glatstrik mv. og strikke et halstørklæde, en pude eller vanter af enhver art.

Indeholder: 6 nøgler uldgarn, 1 strikkelise af træ, 2 store strikkepinde, i plastnål og to skabeloner til pomponer. 1 pædagogisk vejledning.

Alder: 6+ år


ARTIbul

Udtryk din kreativitet
Kreativt aktivitetslegetøj med et bredt udvalg af materialer og teksturer, der forfiner finmotorikken og fingerfærdighederne i det personlige og kreative udtryk.

Vores ARTIbul-legetøj inkluderer:
- En bred vifte af farver, teksturer og former for at opmuntre børn til at eksperimentere.
- Ergonomiske produkter, der gør, at de helt små børn kan holde på dem (stofhåndtag og afrundede hjørner) så de føler sig trygge og kan udvikle fingerfærdighederne.
- Høj kvalitet giver gode resultater
- Komplette sæt med enkle forklaringer der gør det nemt at oprette projekter, som børn vil elske.

  • Varenummer: 307681
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk