Termo- og læderstøvler

Både foret og vandtætte læderstøvler og termostøvler er gode til efterårs og vintermånederne.

De klarer de fleste vandpytter og er nemme at rengøre. Dit barns fusser holdes varme og tørre, og der er plads til masser af leg udenfor.

Foret læderstøvler er super gode til at holde dit barns fødder varme til vinter. Rigtig mange støvler har efterhånden Tex-Membran, men det kan være en god ide at imprægnere dem over vinteren alligevel. Start med at imprægnere 3 gange i træk, og husk altid at bruge en imprægneringsspray, der er egnet til Tex-Membran, ellers vil det ødelægge membranen. Hvis støvlerne bliver våde, så lad dem tørre ved stuetemperatur, og undgå sollys, radiatorer og andre varmekilder.  


Hvad er Tex-Membran?

Hvis du ikke lige er helt sikker på, hvad Tex-Membran er for en størrelse, så betyder det, at støvlerne er 100% vandtætte, og det giver samtidig støvlerne et godt indeklima og dermed tørre fusser.


Kan man bruge læderfedt og skosværte på Tex-Membran?

Hvis dine børns læderstøvler er begyndt at blive tørre eller falmer, kan du både bruge skosværte og læderfedt. Det er dog vigtigt, at du imprægnere dem først og lader imprægneringen tørre ind. Hvis du imprægnerer, efter du har brugt læderfedt, kan imprægneringen ligge sig som en hinde om støvlen.

Organic Protect & Care
Collonil
Organic Protect & Care
119.95 DKK
På lager
Vælg med omtanke

Relaterede artikler

FØDEVARER DU IKKE SKAL SERVERE FOR BABY

Det er vigtigt at være opmærksom på, at den kost, forældrene spiser, sjældent egner sig som føde for de små med et fordøjelsessystem, som endnu ikke er færdigudviklet.

TEGNENE PÅ EN FØDSELSDEPRESSION

Forældres reaktioner efter en fødsel kan være meget forskellige. Op mod seks procent af alle forældre bliver ramt af en fødselsdepression ifølge tal fra Sundhed.dk.

10 TIPS TIL AMNING

De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.

ULD GIVER GOD NATTESØVN

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur.