Værd at vide om termotøj

Hvornår skal man have termotøj på?

Termotøj er uundværligt i overgangsperioden, hvor flyverdragten er for varm, men sommerjakken er for kold. Ofte vil det være fra vejret er omkring 10-15 grader. Termotøj kan nemlig både holde dit barn varmt og tørt. Og så har det også den fordel, at det er både åndbart, isolerende og slidstærkt, ofte med ekstra forstærkninger på knæ og sæde.

Reima-regntøj

Børn og regntøj er to ting, der bare hænger rigtig godt sammen. For når junior pludselig får en god ide om, at han eller hun vil ud at lege, så har vejret som regel ingen betydning. De fleste børn elsker at lege udenfor uanset vejrudsigten, og en lille smule regn skal i hvert fald ikke være nogen hindring – og slet ikke, hvis man har skaffet noget rigtig godt regntøj. Med det rette Reima-regntøj kan regnen bare sile ned i timevis uden, at dit barn bliver hverken kold eller våd.

 

Find farverigt Reima-regntøj lige her

Reima er efterhånden kendt for mange ting, og ud over kvaliteten af regntøjet, så er de også kendte for brugen af farver. Her er der nemlig skrald på, for selvom regntøj som regel bruges på de grå og kedelige dage, så behøver tøjet ikke også være kedeligt. Derfor finder du Reima-regntøj i skønne og klare farver som gul, lyserød og blå, og meget af regntøjet kommer med fine detaljer i form af fx reflekser som sikrer, at dit barn bliver set efter mørkets frembrud.

Når det kommer til godt regntøj, så er det vigtigt med et højt vandsøjletryk. Det er nemlig et udtryk for, hvor meget vand regntøjet egentlig kan holde ude. Reima-regntøj har et vandsøjletryk på minimum 8.000 mm., hvilket er i den høje ende. Derudover er der tænkt over svejsede sømme og en aftagelig hætte i jakkerne, hvilket gør jakkerne ekstra smarte og funktionelle. Husk, at når du køber Reima-regntøj til dit barn, så køber du bæredygtige produkter og beskytter dermed ikke kun dit barn imod sundhedsskadelige stoffer, men du tager i høj grad også hånd om miljøet.  

 

Stort udvalg af regntøj hos BabySam

Hos BabySam ved vi alt om, hvor vigtigt det er med det rette overtøj til børn – ikke mindst regntøj. Regntøjet skal nemlig sikre, at dit barn kan holde sig tør og varm og ikke risikerer at blive syg. Står du samtidig og mangler et par gode gummistøvler til at matche det nye regntøj, så følg linket og find et stort og bredt udvalg. Det bliver derfor ikke meget nemmere at være kunde her hos os, og vi glæder os til at se, hvad du bestiller hjem.