Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Godt at vide om støvler til børn

Hvordan finder man de rigtige støvler til børn?

De rigtige støvler til børn er en individuel vurdering. For at finde det rette par til dit barn, bør du gøre dig overvejelser omkring prisen, pasformen, årstiden, praktiske detaljer og ikke mindst udseendet. Når du har fundet ud af, hvilke behov du har på disse områder, kan du bedre målrette din søgning efter støvler.

Hvordan vælger man den rigtige størrelse?

Børns fødder vokser hurtigt. Derfor bør du altid, når du leder efter den rigtige størrelse støvler til dit barn, have in mente, at der skal være plads til at vokse. Vi anbefaler en ekstra længde på 1-1,5 centimeter. Du kan enten måle dit barns fod derhjemme med et målebånd eller få hjælp i din nærmeste BabySam.

RAP-støvler

Arauto RAP er et brand med mere end 30 års erfaring i at designe og producere sko til børn. Skoene bliver produceret i Portugal, og her går brandet aldrig på kompromis med det gode håndværk. Alle RAP-støvler er fremstillet helt uden brug af kemikalier, og det er også derfor, de kan prale af at være 100% økologiske. Herfra finder du altså noget af det bedste til dit barn, og er du blevet nysgerrig, så dyk ned i udvalget af støvler fra RAP lige her. Vinterskoene fra brandet er udstyret med en særlig TEX-membran, der forhindrer vand og sne i at trænge ind, men samtidig sørger for at fugt kan finde vej ud, så dit barn ikke får svedige fødder.

 

RAP-støvler er kvalitet i særklasse

Er du på udkig efter nye støvler til dit barn, så kan du trygt bestille et par hjem fra RAP. Uanset hvilke støvler, du bestiller hjem, så kan du regne med at få fat i en helt særlig kvalitet. Her bliver kun brugt økologisk skind og vandbaseret lim, der sikrer de bedste forhold for både dit barn og miljøet. RAP-støvler fås i flere forskellige farver, og de er oftest udstyret med en smart velcrolukning, der er utrolig nem for barnet at håndtere. De fleste støvler er høj og fast i hælen for at sikre optimal støtte til selv de helt små størrelser, og skindet tilbyder masser af åndbarhed. Der er altså mange gode grunde til, hvorfor du skal købe nye støvler fra RAP hjem til dit barn. Vær dog opmærksom på, at RAP-støvler er lidt store i størrelsen, så her kan et voksetillæg på 1,2 cm i de fleste tilfælde være nok. Uanset hvilke du vælger, så kan du fra RAP være sikker på at få fat i nogle fantastiske støvler til dit barn.

 

Støvler og sandaler til piger og drenge

Hvis du er vild med RAP, så kan du finde de støvler, du leder efter lige her. Ud over lækre RAP-støvler, så kan du også finde flotte sandaler, der er helt perfekte til den lune sommer. Dem har vi ligeledes et bredt udvalg af, så du kan vælge lige præcis den farve, dit barn bedst kan lide. Vi sørger for at sende de nye sko afsted til dig i løbet af kun 1-2 hverdage. Så bliver det ikke meget nemmere at shoppe nye støvler til dit barn online.