Tre Rangler
Oxybul

Tre Rangler

Oxybul
Disse tre rangler i form af en lille ugle, en fugl og en halvmåneformet ring vækker dit barns nysgerrighed og alle barnets sanser. Når barnet ryster uglen, kan det høre de små kugler inde i uglens mave.
...Læs mere
Tre Rangler
pris129.95 DKK
VariantOneSize
8 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
FRI FRAGT TIL BABYSAM BUTIK
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Disse tre rangler i form af en lille ugle, en fugl og en halvmåneformet ring vækker dit barns nysgerrighed og alle barnets sanser. Når barnet ryster uglen, kan det høre de små kugler inde i uglens mave. Det udvikler barnets hørelse. Maven er gennemsigtig, så barnet kan opfatte forbindelsen mellem lyd og bevægelse. Uglens vinger kan bruges som bidering. De to andre rangler med de tre farver, der kan flyttes, stimulerer barnets finmotorik. Barnet går selv på opdagelse med de tre farvede og sjove rangler.

Indeholder: 1 rangle i form af en lille ugle. Den lille ugle har kugler i maven og vingerne kan bruges som bideringe. De kan hænges op i ringen bagpå med en fastgørelse (medfølger ikke). 1 rangle i form af en fugl på en siddestang. På siddestangen er der 3 blomster med forskellige farver. 1 rangler i halvmåneform. På den vandrette flade er der 3 drejbare dele i forskellige farver.

Mål: l 11 x b 1,2 x h 8 cm.

Alder: 0+ år


SENSIbul

Stimulerer sanserne
Mærket af sensoriske aktiviteter der lader små børn opleve teksturer, kontraster, lyde med mere, stimulerer alle deres sanser og lader dem opdage verdenen.

Vores SENSIbul-legetøj inkluderer:
- Et væld af sanseoplevelser (høre, mærke, se) uden overstimulering
- Klare farver og skarpe kontraster i det grafiske design, der tiltrækker barnets opmærksomhed og opfordrer dem til at bevæge sig fra en aktivitet til en anden.
- Bløde og komfortable materialer (bløde og børnevenlige materialer), der udvikler deres selvtillid.
- Nemme at gribe fat i (håndtag, ører) og blød polstring til små hænder.

  • Varenummer: 307911
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk