Nyhed

Tripp Trapp Stol - Ash

TRIPP TRAPP®
Kun i webshop
Stokke® Tripp Trapp® Højstol - Ash/Aske - Taupe TRIPP TRAPP® - STOLEN DER VOKSER MED BARNET Kan indstilles i siddehøjde og -dybde.  Egnet fra ½ år.
...Læs mere
Tripp Trapp Stol - Ash
pris1.799,00 DKK
VariantOneSize
7 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

Stokke® Tripp Trapp® Højstol - Ash/Aske - Taupe

TRIPP TRAPP® - STOLEN DER VOKSER MED BARNET

Kan indstilles i siddehøjde og -dybde. 

Egnet fra ½ år.

Stolen er produceret i asketræ af høj kvalitet.

Asketræet har tætsiddende årer med ringe i både svage og dybe farvetoner og er valgt på grund af træets høje kvalitet og smukke udseende. Denne marmoreffekt skaber et unikt mønster på hver stol og sikrer, at denne limited edition er helt speciel. Tripp Trapp® Limited Edition Ash stole er behandlet med en sofistikeret mat lak i en trendy gråbrun farve kaldet taupe. Taupe er en designfavorit, som er en perfekt blanding af grå og brun, hvilket gør den til en moderne klassiker og alsidig nok til at passe ind i enhver indretning. Din Tripp Trapp® Ash stol vil fremtræde forskelligt alt efter, hvilken del af træet stoledelen er lavet af. Det betyder, at du vil eje en stol, der er lige så unik som du og dit barn.

Tripp Trapp® løfter barnet op til spisebordet og skaber nærhed og fællesskab mellem barn og voksen. Det er let at tilpasse sidde- og fodplade i både højde og i dybden, i takt med at barnet vokser. Dermed opnås en optimal siddestilling med god bevægelsesfrihed og støtte for både fødder og ryg. Den stabile fodplade giver dit barn sikkerhed og frihed til at bevæge sig på stolen, hvilket stimulerer barnets motoriske udvikling. Fuld fodstøtte sikrer desuden, at barnets ben ikke kommer til at sove.

 

Limited Edition, Skandinavisk design af Peter Opsvik

 

Ekstra information

Der ydes syv års garanti på alle trækomponenter.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk