Tilbud

Tumlegulv Multi Grøn + Gratis Motorikringe

bObles
Køb et bObles tumlegulv og få et gratis sæt lilla motorikringe med!   Tumlegulv: bObles Tumlegulv gør det muligt at lege frit på et blødt underlag.
...Læs mere
prisSpar 299.00Før 748.00449.00 DKK
VariantTumlegulv Multi Grøn + Gratis Motorikringe
Udsolgt i webshop365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer

Køb et bObles tumlegulv og få et gratis sæt lilla motorikringe med!

 

Tumlegulv:

bObles Tumlegulv gør det muligt at lege frit på et blødt underlag. Tumlegulvet består af fire brikker og udskiftelige, vendbare cirkler, samt fire forhøjede trædesten, som kan sammensættes på kryds og tværs til fantasifuld leg. Baby kan ligge på det isolerende gulv og fornemme farvekontrasterne. Barnet kan gå gennem den snoede sti eller hoppe over floden på de runde trædesten. Gulvet er også dejligt at tumle på, nar kroppen trænger til bevægelse, eller ligge på, når der skal slappes af.

Mål: H 1,4, L 100, B 100 cm

 

Motorikringe:

I det strålende sommervejr, er det skønt at komme udenfor og lege.
bObles fantastiske Motorikringe er fulde af sjov, fantasi og sansemotoriske udfordringer - lige til at lege med på stranden, i haven eller ude i gården. Mav dig igennem ringene på græsset som en larve, hink med ringene på asfalten, eller tag ringene med på stranden og hop med i bølgen blå! Lege med Motorikringene, stimulerer både balanceevne, koordination og fantasi.

Mål: D 30, H 4 cm

 

bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Testet til børn.

Da alle vores tumlemøbler er færdiggjort i hånden, er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan derfor være en smule variation i størrelsen.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk