Twin - Grey
bObles

Twin - Grey

bObles
Til de bedste venner. bObles Twin er formet ud fra ét stykke og passer derfor perfekt sammen, så de skaber en cylinder.
...Læs mere
OneSizeOneSize
Twin - Grey
pris699.00 DKK
VariantOneSize
5 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Til de bedste venner. bObles Twin er formet ud fra ét stykke og passer derfor perfekt sammen, så de skaber en cylinder.  En cylinder, der kan fungere som et lille bord, som dit barn godt kan stå på, gå på og hoppe ned fra.

På en Twin kan dit barn sidde helt tæt med sin bedste ven, bruge den som en almindelig stol eller vende den om og få et lille frækt vip, hvor balancen udfordres. På en Twin kan dit barn veksle mellem at sidde stabilt eller med et lille vip - helt afhængigt af, hvad der er rart for kroppen.

bObles tumlemøbler er udført i EVA-skum og er testet til børn. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles vaskes med sæbe og vand. Tag det med under bruseren eller ud på en svømmetur, da bObles kan flyde. Alle bObles tumlemøbler er unikke – de er færdiggjort i hånden og kan derfor variere i størrelse.

Twin købes enkeltvis, men er designet til at passe sammen med endnu en Twin, så de to dele tilsammen danner en cylinder eller to stole til de bedste venner.

  • Varenummer: 308307
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk