Nyhed
Uro i filt, Daydream
Sebra

Uro i filt, Daydream

Sebra
Den skønneste babyuro med bløde, håndlavede figurer, så hver uro er unik. Uroen er lavet i et enkelt og stilrent design, som vil passe ind på de fleste baby- og børneværelser.
...Læs mere
Uro i filt, Daydream
pris399.00 DKK

3 stk. online

Levering 5-8 hverdage

På lager i 28 butikker

365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Den skønneste babyuro med bløde, håndlavede figurer, så hver uro er unik. Uroen er lavet i et enkelt og stilrent design, som vil passe ind på de fleste baby- og børneværelser. Øverst flyver mågerne blandt hvide skyer og nederst svømmer små fisk og hvalen Marion blandt havplater. Uroen skaber en nærmest magisk stemning over babysengen, vuggen eller puslebordet. De vuggende motiver fra Seven Seas vil fange barnets opmærksomhed, stimulere sanserne og have en beroligende effekt.
Delene er forbundet med en tynd snor og fastgjort til en lys træring. Hæng den direkte fra en krog i loftet eller fastgør den til en uroholder.
Match uroen med nogle af de andre produkter fra Seven Seas. Seven Seas printet handler om livet til søs. Fokus er på skibe og havdyr – på eventyret på vandet med den mytologiske Kraken og spændende flaskeposter. Her er bølgende oceaner med færger, fregatter, skonnerter, fiskekutter, joller og krydstogtskibe, der sejler mellem bøjer, havmåger, fyrtårne og rev.

Kan rengøres nænsomt med en fugtig klud.

Vær opmærksom på: Denne uro er udelukkende til ophængning i loftet eller fra en uroholder. Dette er ikke et legetøj og skal derfor placeres uden for det stående barns rækkevidde.

ADVARSEL: Barnet må ikke kunne nå uroen, da den kan udgøre en fare for strangulering/kvælning.

H: 57 cm, Diameter: 22 cm

  • Varenummer: 336547
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk