Nyhed
Vaskeklude, 7 Stk, Multi
Sebra

Vaskeklude, 7 Stk, Multi

Sebra
Praktisk sæt med syv små, søde GOTS-certificerede vaskeklude med praktisk hank. De syv vaskeklude i den bløde muselinkvalitet, kommer i et sæt bestående af forskellige farver - bl.a.
...Læs mere
Vaskeklude, 7 Stk, Multi
pris99.95 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
FRI FRAGT TIL BABYSAM BUTIK
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Praktisk sæt med syv små, søde GOTS-certificerede vaskeklude med praktisk hank.

De syv vaskeklude i den bløde muselinkvalitet, kommer i et sæt bestående af forskellige farver - bl.a. en gul, grøn, orange og beige. Brug den bløde og skånsomme vaskeklud i forbindelse med et bad, eksempelvis til at holde mest muligt vand væk fra øjnene i forbindelse med hårvask eller til at vaske dit barn - også i alle de små hudfolder, som vaskekluden let kommer til, fordi den er glat og tynd. Lad også barnet sæbe sig ind, ved at påføre en lille smule sæbe i kluden, som herefter kan fordeles over hele kroppen. Vaskekluden kan også bruges i forbindelse med måltider, til en lille løbende næse eller ved bleskift, som et alternativ til skum- eller vådservietter. Vask dem, og brug dem igen og igen.
Hver vaskeklud har en praktisk hank, så den let kan hænges til tørre og bruges igen, hvis den ikke skal direkte i vaskemaskinen. Vaskekludene kan maskinvaskes, de er økologiske og indeholder ikke stoffer, som kan være skadelige for dit barns hud eller sundhed.

Vaskekludene er GOTS-certificeret - din garanti for et økologisk kvalitetsprodukt.

Om GOTS-certificeringen:
Garanterer et økologisk og bæredygtigt produkt, produceret ud fra en række høje miljømæssige standarder for hele produktionskæden – lige fra høstningen af råmaterialerne til emballagen. GOTS sikrer, at produktet er produceret under gode arbejdsforhold. Sebra Interiør licensnummer: 24993.

Materiale 100% bomuld, GOTS-certificeret
Længde 20 cm
Bredde 20 cm
Antal dele 7 *
Vaskeanvisninger 60 grader
GOTS-certificeret Yes

  • Materiale: GOTS
  • Varenummer: 307466
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk