Spar 20%

Vaya i-size Satin Black

GoodBaby
EN SAND ALL-ROUNDER Vaya i-Size er en ny autostol fra vores gb Platinum kollektion, som kombinerer et rent "future perfect" design med fremragende sikkerhedsteknologier og en lang række brugervenlige funktioner.
...Læs mere
Vaya i-size Satin Black
prisSpar 859,80Før 4.299,003.439,20 DKK
VariantOneSize
6 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

EN SAND ALL-ROUNDER

Vaya i-Size er en ny autostol fra vores gb Platinum kollektion, som kombinerer et rent "future perfect" design med fremragende sikkerhedsteknologier og en lang række brugervenlige funktioner. Med en 360° rotationsmekanisme kan stolen nemt skifte fra bagudvendt til fremadvendt position og sikrer en komfortabel siddeposition for børn op til 105 cm (ca. 4 år).

SIKKERT AT KØRE BAGUDVENDT

For at opnå maksimal sikkerhed anbefales det, at Vaya i-Size bruges bagudvendt så lang tid som muligt, men dog kun op til 105 cm (ca. 4 år). Det innovative design tilbyder større børn en komfortabel sideposition med masser af benplads. Fra 76 cm (ca. 16 måneder) can Vaya i-Size også bruges fremadvendt.

360° ROTATION

Rotationsmekanismen gøre det nemt at sætte barnet i og tage det ud af autostolen, da stolen kan drejes mod nærmeste bildør. Det gør livet mindre radbrækkende for forældrene og fremmer barnets selvstændighed.

DRIVING DIRECTION CONTROL

Driving Direction Control forhindrer børn i at sidde fremadvendt før, at de er fyldt 16 måneder og er 76 cm høje.

ER-TEKNOLOGI

Den EnergiReducerende-Teknologi reducerer belastningen på barnets nakke ved en frontalkollision. Den fremadvendte ER-Teknologi aktiveres, når kollisionskræfterne er på deres højeste i en frontalkollision: hovedstøtten glider ned, hvilket gradvist begrænser nakkens eksponering for kollisionskræfterne, og låses derefter i position.

INTEGRERET LINEÆR SIDEKOLLISIONSBESKYTTELSESSYSTEM

Uanset om Vaya i-Size er monteret bagudvendt eller fremadvendt, vil det integreret Lineære Sidekollisionsbeskyttelsessystem (L.S.P. System) øger sikkerheden i bilen i tilfælde af en sidekollision. L.S.P. Systemet kan foldes ud, så de bedre kan reducere anslagskræfterne ved en sidekollision.

ENERGIABSORBERENDE SKAL

Absorberer kollisionskræfter og beskytter barnet

ÉT-KLIKS-MONTERING MED ISOFIX

Vores ISOFIX-system monteres med ét klik, så du ikke længere skal bøvle med monteringen. Fejlmonteringer er tilnærmelsesvis umulige.

ENHÅNDSJUSTÉRBAR HVILKEFUNKTION

Den énhåndsjustérbare hvilefunktioner giver maksimal komfort og en behagelig søvn på lange bilture. Sædet har fem hvilefunktioner i den bagudvendte position og 3 i den fremadvendte.

HØJDEJUSTÉRBAR HOVEDSTØTTE MED 12 POSITIONER

Hovedstøtte med 12 højdepositioner og integrerede seler - beskyttelse, der vokser med dit barn.

MAGNETISKE SELEHOLDERE

Nu er det gjort nemmere at montere dit barn. De magnetiske seleholdere holder selerne på plads, mens du sætter barnet i autostolen.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk