3 forældre:

Vores bedste godnatsange

Med høj, falsk stemme

“Jeg synger ganske forfærdeligt, og jeg har ofte tænkt, at det faktisk er synd, at mine børn skal lægge øre til min jammer. De har nu ikke noget imod det, og hver aften kører Jeg ved en lærkerede, Den lille Ole og Sov sødt lille Jumbo på repeat. Min datter har dog påpeget, at jeg synger sangene forkert, og at de altså lyder helt anderledes ovre på musikskolen.

Christine, marketingschef i BabySam og mor til Sonny, 5 år, og Norma, 3 år.

Sange om rare dyr

“Mine børn er ved at være for store til at blive sunget i søvn, men da de var mindre, sang vi Elefantens vuggevise, fordi den er rolig og hyggelig og handler om rare dyr.”Mikael, CFO i BabySam og far til William, 10 år, og Ellen, 7 år.

Grin før sengetid

“Min søn vælger selv forskellige sange, men han elsker Bro, bro, brille. Sikkert fordi det er sjovt, når vi fanger ham i den sorte gryde. Så griner han, og det er vigtigt inden sengetid. Når vi læser historie, gælder det samme: Vi finder på noget skægt. Han kan nogle tekster udenad, og så kan jeg finde på at sige noget forkert med vilje, den kæmpestore pære bliver til en kæmpestor banan, og det er altså god humor i størrelse 4 år.”

Laura, Loyalty Manager i BabySam, mor til Theodor, 4 år