Sebra

Yomi Seng, Baby, Moon Grå/Bøgetræ

Sebra
Kun i webshop
Customisation – det at sammensætte et produkt på sin egen personlige måde – er en tendens, der under tiden vinder mere og mere frem.
...Læs mere
Yomi Seng, Baby, Moon Grå/Bøgetræ
pris3.195,00 DKK
VariantOneSize
1 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 299 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering

Customisation – det at sammensætte et produkt på sin egen personlige måde – er en tendens, der under tiden vinder mere og mere frem. Sebra har lyttet og skabt en seng, hvor netop customisation har været omdrejningspunktet under designprocessen – deraf også navnet Yomi, der er en sammentrækning af ”you” og ”mix”.

Resultatet er en elegant babyseng med rene, skandinaviske linjer, som kan sammensættes ved at kombinere sengebund og tremmeoverdel på forskellig vis. Yomi sengebunden, der fås i farverne moon grey og earth brown kan således kombineres med Yomi tremmeoverdelen i hvid eller mat-lakeret bøgetræ, alt efter hvilket udtryk der ønskes. Her er sengen sammensat med en moon grå sengebund og en tremmeoverdel i bøgetræ.

Yomi er udstyret med en hæve-sænkebund, så liggehøjden nemt kan justeres, hvilket er til stor glæde, når barnet er spædt. Når barnet lærer at sidde selv, sænkes bunden, så barnet ikke risikerer at falde ud over sengekanten.

Sengens aftagelige sideribber kan fjernes, når barnet er gammelt nok til selv at kravle ud af sengen. Denne egenskab gør samtidig sengen til et lille sofamøbel, der er til stor glæde i de vågne timer.

Husk at madrassen købes separat. 

Størrelse:

Sengebund: L: 124cm, B: 70cm, H: 50cm

Top: L: 124, B: 70cm, H: 33cm

Materiale:

Bund: MDF

Top: Bøgetræ

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk